Els bagencs van anar la majoria del temps a remolc d'uns portuguesos que es van mostrar sòlids i van aguantar tots els seus intents de remuntada.

Dimarts 22 de Novembre de 2022 a les 23:37

82 BAXI Manresa I Dani Garcia 11, Harding 18, Sagnia 2, Vaulet 6 i Tyson Pérez 9; Badio, Waczynski 2, Jou 10, Steinbergs 10, Ferrari 3 i Caroline 11

92 S.L. Benfica I Douglas 17, Broussard 23, Ben Romdhane 8, Almeida 13 i Carter 9; Barbosa 7, Gomes 7, Zirbes 2 i Ellisor 6

Parcials: 17-27, 16-21, 27-21, 22-23

Després de la meritòria victòria davant el Baskonia a la Lliga Endesa, el BAXI Manresa no va poder mantenir la bona ratxa i va topar amb un Benfica molt encertat en la quarta jornada de la Basketball Champions League (82-92). Els bagencs van anar la majoria del temps a remolc d'un rival que es va mostrar sòlid i va aguantar els diversos intents de remuntada dels locals.

Els visitants van fer un millor inici i van obrir forat en el marcador gràcies a tres triples consecutius. Van assolir una màxima diferència de dotze punts, que es va veure reduïda a deu al final d'un primer quart en el qual Jordan Caroline va debutar amb els vermells (17-27).

En el segon, els jugadors dirigits per Pedro Martínez tenien moltes dificultats per anotar, tot el contrari que els portuguesos, molt entonats des del triple. Aquesta situació va provocar que el Benfica marxés al descans amb quinze punts de renda (33-48).

Tornant dels vestidors, els locals van sortir més endollats i, liderats per Tyson Pérez, es van situar a només nou punts abans que el partit s'aturés cinc minuts per canviar la xarxa d'una cistella. No obstant, el Benfica seguia fi en el tir i mantenia els nou punts de distància al final del tercer quart (60-69).

En els deu darrers minuts els manresans van intentar capgirar el duel de totes les formes possibles, però no hi va haver manera, ja que els visitants es van mostrar molt sòlids i van assolir la tercera victòria en tres partits fora de casa. Com a mínim, els bagencs van poder salvar l'average particular, ja que en l'anada es van imposar per 19 punts (78-97).

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa buscarà seguir escalant posicions a la Lliga Endesa en la visita a la complicada pista del Gran Canària.