Desfeta del BAXI Manresa a Itàlia

Els bagencs cauen davant el Derthona per 102-85 en un partit en què res va sortir bé.

Dimarts 15 de Octubre de 2024 a les 22:56

102 Bertram Derthona Basket I Kuhse 4, Vital 28, Strautins 22, Gorham 16 i Kamagate 14; Candi 4, Denegri 7, Baldasso 2, Biligha i Weems 5

85 BAXI Manresa I Obasohan 18, Hunt 7, Sagnia 4, Alston Jr. 4 i Brimah 2; Ohams 4, Vescovi 12, Jou, Steinbergs 9, Saint-Supéry 5, Dani Pérez 8 i Cate 12

Parcials: 30-16, 25-22, 25-21, 22-26

El BAXI Manresa no va poder sumar la segona victòria a la primera fase de la Basketball Champions League, ja que va caure a la complicada pista del Bertram Derthona Basket italià (102-85). Els bagencs van pagar car un mal inici i van anar sempre a remolc d'un conjunt molt encertat des del triple.

Els locals van iniciar el matx amb molta força i encert i, liderats per Strautins i Vital, van clavar un parcial inicial de 14-0. Tot seguit els visitants van reaccionar mitjançant Cate i Dani Pérez, però no van aconseguir retallar distàncies davant un rival molt inspirat (30-16 al final del primer quart).

En el segon la tònica no va variar massa, amb uns italians que van seguir dominant i que van arribar a gaudir de 24 punts de renda. Posteriorment, els manresans van poder anotar nou punts consecutius per acostar-se a disset punts a la mitja part de l'enfrontament (55-38).

Tornant dels vestidors els bagencs van millorar en l'aspecte ofensiu, però això va ser insuficient per aturar un rival que va arribar a guanyar de 27 punts (73-46). Al final del tercer quart, el Derthona tenia el partit del tot encarrilat (80-58).

En els deu darrers minuts els visitants no van deixar de lluitar i, encapçalats per un Obasohan que s'enfrontava al seu antic equip, van poder escurçar la diferència fins els disset punts finals (102-85).

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa disputarà un nou derbi català, en aquesta ocasió a la pista de l'Hiopos Lleida.