El BAXI Manresa cau a Lleida lluitant fins el darrer segon

Els vermells estan a punt de remuntar tot i anar a remolc la segona part. Alston, Obasohan, Vescovi i Steinbergs lideren l’anotació de l’equip.

Diumenge 20 de Octubre de 2024 a les 16:04

83 Hiopos Lleida I Bost 6, Walden 1, Paulí 16, Bozic 5 i Cooke 6; Bropleh 17, Villar 10, Muric 9, Caicedo, Oriola 4 i Hasbrouck 9

81 BAXI Manresa I Dani Pérez, Hunt 6, Sagnia, Alston Jr. 19 i Steinbergs 12; Ohams, Vescovi 13, Jou, Saint-Supéry 2, Obasohan 15, Brimah 8 i Cate 6

Parcials: 23-27, 23-19, 14-15, 23-20

El BAXI Manresa no va poder sumar el tercer triomf a la Lliga Endesa, ja que va caure a la pista de l'Hiopos Lleida (83-81). Un parcial de 12-0 a l'inici del darrer quart va fer que els locals s'enduguessin el derbi català davant uns bagencs que van lluitar fins el darrer segon i van estar a punt de remuntar.

L'inici del partit va ser molt anivellat, i els dos equips s'intercanviaven el comandament del marcador. Posteriorment els visitants van dominar i van agafar una màxima diferència de set punts, que els lleidatans van retallar a quatre al final del primer quart (23-27).

En el segon els manresans van tenir el control de l'electrònic, però no van poder trencar el partit en cap moment. A més, al tram final els locals van neutralitzar sis punts de marge i van aconseguir empatar a 46 a la mitja part de l'enfrontament.

Tornant dels vestidors la tònica va ser d'igualtat total. Els homes de Gerard Encuentra van dur majoritàriament el lideratge, però amb els bagencs sempre ben a prop. Al final del tercer quart, una cistella de Hunt donava un punt de renda als de Diego Ocampo (60-61).

En els deu darrers minuts els lleidatans van sortir amb força i van anotar dotze punts consecutius, fet que complicava les coses als visitants (72-61). Tot i això, els manresans no es van rendir, i dos triples seguits d'Obasohan i Hunt els situaven a un sol punt amb vint segons per disputar (81-80). Tot seguit, Bropleh no fallava des del tir lliure, Obasohan n'errava un i la victòria es va quedar al Barris Nord.

El proper diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa visitarà la complicada pista d'un dels millors equips d'Europa, el Real Madrid.