Els bagencs s'enfronten al Bàsquet Girona en un duel on es van poder veure els primers signes d'identitat de l'equip.

Dimecres 28 de Agost de 2024 a les 22:14

100 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Vescovi 7, Sagnia 1, Alston Jr. 18 i Cate 14; Ohams 7, Reyes 11, Steinbergs 2, Hustak 10, Saint-Supéry 7, Gaspà 15 i Sánchez

68 Bàsquet Girona I Iroegbu 17, Durham 5, Martínez 6, Pons i Sorolla 4; Sibande 2, Fjellerup, Marcos 18, Ferrando, Fernández 3, Caffaro 6 i Susinskas 7

Parcials: 16-13, 26-23, 30-15, 28-17

El BAXI Manresa 2024-25 va iniciar la pretemporada amb una clara victòria davant el Bàsquet Girona (100-68) en el primer dels dos partits que l'equip disputarà a Sant Julià de Vilatorta. Els bagencs, amb baixes a la seva plantilla, van mostrar una bona imatge i van anar per davant en tot el partit.

Els jugadors dirigits per Diego Ocampo van fer una bona sortida, amb molta intensitat defensiva, i això els va permetre clavar un parcial inicial de 9-2, després del qual Katsikaris va haver d'aturar el partit. Tot seguit, els gironins van reaccionar i mica en mica es van anar acostant en el marcador fins a situar-se a només tres punts al final del primer quart (16-13).

En el segon els manresans van tornar a prémer l'accelerador i van ampliar la seva renda fins els quinze punts (40-25). No obstant, el Girona va tornar a retallar distàncies, i amb un triple als darrers segons va aconseguir arribar a la mitja part amb només sis punts de desavantatge (42-36).

Tornant de vestidors, els bagencs van realitzar de nou un inici fort i es van mostrar superiors al seu rival. Això els permetia anar obrint un forat cada cop més gran, i al final del tercer quart els homes de Diego Ocampo tenien el matx molt ben encarrilat (72-51).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història a nivell de resultat, ja que els manresans no van afluixar i no van donar possibilitats als gironins d'entrar al partit. Aquest tram va servir als dos equips per agafar ritme de competició i anar conjuntant les plantilles.

El proper test de pretemporada serà davant un rival més complicat, el Valencia Basket de Pedro Martínez i Brancou Badio. El duel es posarà en marxa dissabte a partir de les 20:00, també a Sant Julià.