menu
El BAXI Manresa perd davant el Barça la final de la Lliga Catalana
El BAXI Manresa perd davant el Barça la final de la Lliga Catalana
El BAXI Manresa perd davant el Barça la final de la Lliga Catalana

El BAXI Manresa perd davant el Barça la final de la Lliga Catalana

Els bagencs queden subcampions de la primera competició oficial de la temporada en un partit on els blaugrana van imposar el seu talent i físic.

Diumenge 15 de Setembre de 2024 a les 21:38

98 Barça I Satoransky 9, Punter 11, Abrines 3, Parker 11 i Hernangómez 17; Anderson 13, Vesely 8, Brizuela 3, Metu 5, Núñez 6, Laprovittola 12 i Parra

81 BAXI Manresa I Dani Pérez 3, Hunt 19, Sagnia 2, Alston Jr. 19 i Cate 10; Ohams 4, Vescovi 2, Reyes 9, Steinbergs 4, Hustak 2 i Saint-Supéry 7

Parcials: 25-20, 20-21, 28-15, 25-25

El BAXI Manresa es va proclamar subcampió de la Lliga Catalana després de perdre la final davant el Barça a Tarragona, en un partit que es va decidir al tercer quart (98-81).

El conjunt de Diego Ocampo va fer un gran inici, amb un parcial de 2-9, i es va mantenir per davant durant la majoria del primer quart. No obstant, uns blaugrana molt encertats en el triple (van anotar cinc dels seus deu intents) van remuntar i van tancar el període amb cinc punts de renda (25-20).

En el segon el joc va ser molt anivellat. Els jugadors de Joan Peñarroya dominaven en el marcador, però sempre amb distàncies curtes, contra uns manresans liderats per Alston Jr. A la mitja part de l'enfrontament, lleuger avantatge pel Barça (45-41).

Tornant dels vestidors, els blaugrana van demostrar tot el seu potencial i van ser superiors als bagencs, que no van poder fer res per aturar-los. Al final del tercer quart, els de Peñarroya tenien el duel molt ben encarrilat (73-56).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història, ja que el Barça es va mostrar sòlid i no va deixar que els manresans entressin al partit en cap moment. Els últims instants van servir perquè ambdós equips seguissin posant-se a punt per a l'inici de la temporada.

Dijous a les 20:00 el BAXI Manresa jugarà el darrer matx de pretemporada davant l'Hiopos Lleida, al pavelló municipal Manel Bosch de Torrefarrera.