El BAXI Manresa segueix creixent abans de la Lliga Catalana

Els manresans derroten el Tenerife per 98 a 72 en un partit celebrat al pavelló del CB Navàs, que celebra el seu 75è aniversari.

Diumenge 8 de Setembre de 2024 a les 16:25

98 BAXI Manresa I Saint-Supéry 10, Hunt 16, Reyes 11, Alston Jr. 18 i Cate 12; Ohams 9, Vescovi 5, Sagnia 10, Steinbergs, Hustak 2, Sánchez i Dani Pérez 5

72 La Laguna Tenerife I Fitipaldo 6, Scrubb 6, Kramer 12, Abromaitis 5 i Shermadini 3; Sastre, Kostadinov 2, Costa 10, Diop 11, Doornekamp 9, Guerra 2, Willis 4 i Rodríguez

Parcials: 24-26, 16-21, 31-8, 27-17

El BAXI Manresa va sumar la segona victòria de la pretemporada després de derrotar La Laguna Tenerife (98-72) gràcies a un contundent parcial de 58-25 a la segona meitat. El duel es va jugar al pavelló del CB Navàs, que celebra enguany el seu 75è aniversari.

El partit es va iniciar amb uns minuts de retard per una incidència a la taula d'anotació. El primer quart es va posar en marxa amb molt encert i igualtat entre els dos equips, que s'anaven intercanviant un domini mínim en el marcador. Es va arribar al final amb dos punts de marge pels illencs (24-26).

En el segon període els canaris es van mostrar lleugerament superiors i van agafar una diferència de deu punts (32-42). Tot i això, els vermells no es van posar nerviosos ni van abaixar la intensitat, i gràcies a això van poder arribar a la mitja part amb només set punts de desavantatge (40-47).

Tornant dels vestidors els homes de Diego Ocampo van fer una gran sortida i només van trigar tres minuts a capgirar l'electrònic (50-49). Els manresans estaven a un gran nivell defensiu i no van afluixar en cap moment, i això els va permetre clavar un parcial de 31-8 per tancar el tercer quart (71-55).

En els darrers deu minuts els bagencs no van permetre que el rival s'acostés perillosament en el marcador, i a més van poder anar ampliant la renda per arribar a uns últims instants en els quals el públic present al pavelló navassenc va poder gaudir del joc de l'equip.

Dimecres a partir de les 20:30 el BAXI Manresa inicarà la Lliga Catalana davant el Joventut, en un partit que es jugarà a Tarragona.