El BAXI Manresa segueix rodant amb més efectius

Derrota per 76-81 a Torrefarrera davant el Hiopos Lleida en un partit en què ja van jugar Guillem Jou i Retin Obasohan.

Dijous 19 de Setembre de 2024 a les 22:48

76 BAXI Manresa I Dani Pérez 2, Hunt 6, Jou 8, Alston Jr. 15 i Cate; Ohams 6, Vescovi 7, Reyes 5, Steinbergs 7, Sagnia 2, Hustak 1, Saint-Supéry 17 i Obasohan

81 Hiopos Lleida I Bost 14, Walden 5, Paulí 8, Bozic 9 i Madsen 8; Bropleh 15, Villar 6, Caicedo 5, Oriola 7, Cooke 4 i Llorente

Parcials: 22-17, 12-23, 20-24, 22-17

El BAXI Manresa no va poder tancar la pretemporada amb victòria, ja que va caure davant el Hiopos Lleida en un partit que es va disputar a Torrefarrera i que es va decidir en un frec a frec final en el qual els lleidatans van saber jugar millor les seves cartes (76-81).

Els jugadors dirigits per Diego Ocampo, amb Jou al cinc titular, van fer un bon inici, amb molt encert exterior: van anotar fins a cinc triples, i això els va permetre agafar una diferència de vuit punts (19-11), que va obligar el tècnic rival a demanar minut. Posteriorment va debutar Obasohan, i els vermells van tancar el primer quart amb cinc punts de marge (22-17).

En el segon els lleidatans van clavar un parcial inicial de 0-7 per capgirar el marcador i Ocampo va haver de demanar un temps mort. Els homes de Gerard Encuentra estaven més afinats, i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de renda (34-40).

Tornant dels vestidors, el Hiopos Lleida va seguir portant el comandament en el marcador i va aprofitar les pèrdues dels manresans per obtenir una màxima diferència de quinze punts (45-60). Al final del tercer quart, els bagencs estaven deu punts per sota (54-64).

En els deu darrers minuts els vermells van anotar onze punts consecutius i van capgirar el marcador (65-64). A partir d'aquí, molta igualtat, i en el frec a frec final els lleidatans van ser més efectius i es van endur el triomf.

El proper partit del BAXI Manresa serà la jornada 1 de la Lliga Endesa, en la qual rebrà al Nou Congost el Valencia Basket. El matx es posarà en marxa el dissabte 28 de setembre a partir de les 20:45.