El BAXI Manresa segueix rodant davant el Valencia Basket

Derrota per 93-105 contra els valencians en un partit competit a Sant Julià de Vilatorta.

Dissabte 31 de Agost de 2024 a les 22:36

93 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Vescovi, Reyes 16, Alston Jr. 12 i Cate 2; Ohams 8, Steinbergs 7, Sagnia 9, Hustak, Saint-Supery 11, Hunt 19, Gaspà i Sánchez

105 Valencia Basket I De Larrea 7, Badio 5, Ojeleye 22, Pradilla 10 i Costello 14; Montero 3, Puerto 8, Reuvers 6, López-Arostegui 7, Happ 8 i Sestina 12

Parcials: 27-26, 22-21, 25-30, 19-28

El BAXI Manresa va caure derrotat davant el Valencia Basket en el seu segon partit de pretemporada a Sant Julià de Vilatorta (93-105). Els bagencs van mostrar bones sensacions i van dominar el seu rival en molts minuts de la primera part, però en la segona els de Pedro Martínez van ser superiors.

En el primer quart hi va haver moltes alternatives en el marcador. Després dels quatre punts inicials dels valencians, els vermells van dominar i van clavar un parcial de 11-0 per situar-se deu punts per sobre (18-8). Tot seguit, els de Pedro Martínez van contraatacar i van remuntar (20-22). A partir d'aquí, igualtat i renda mínima pels manresans (27-26).

En el segon període el joc va ser molt anivellat, i cap dels dos equips va aconseguir obrir forat en el marcador. Els bagencs van seguir mostrant bones sensacions davant un gran rival i van poder arribar a la mitja part de l'enfrontament per davant en l'electrònic (49-47).

En la segona meitat els homes de Pedro Martínez van sortir més endollats i es van fer amb el lideratge i una màxima diferència de vuit punts (58-66) aconseguida just després d'una apagada de llums al pavelló de Sant Julià. Dos tirs lliures anotats per Steinbergs tancaven el tercer quart amb tres punts de marge pel València (74-77).

En l'últim període els jugadors dirigits per Diego Ocampo es van posar per davant durant poc més d'un minut i van arribar als darrers minuts amb opcions de victòria. Llavors els valencians van mostrar més efectivitat i van sentenciar un partit molt competit.