El BAXI Manresa serà a la final de la Lliga Catalana després de derrotar el Lleida

Els bagencs s'han guanyat un lloc a la final de diumenge a les 19:30 en vèncer els lleidatans per 85-93.

Dijous 12 de Setembre de 2024 a les 20:43

85 Hiopos Lleida I Villar 8, Walden 12, Bropleh 11, Bozic 15 i Madsen 6; Bost 6, Paulí 6, Caicedo 7, Oriola 7 i Hasbrouck 7

93 BAXI Manresa I Saint-Supéry 18, Hunt 11, Sagnia 10, Alston Jr. 20 i Steinbergs 15; Ohams 2, Vescovi, Reyes 6, Hustak 2, Gaspà, Dani Pérez 7 i Cate 2

Parcials: 23-18, 19-22, 18-30, 25-23

El BAXI Manresa va sumar la segona victòria en dos partits de la Lliga Catalana després d'imposar-se a l'Hiopos Lleida a Tarragona (85-93). Gràcies a aquest resultat, els bagencs es classifiquen per a la gran final de la Lliga Catalana, que jugaran davant el campió de l'altre grup, format pel Barça, el MoraBanc Andorra i el Bàsquet Girona.

Els jugadors de Diego Ocampo van iniciar el partit amb molta força i van clavar un parcial de 0-7. No obstant, els lleidatans van reaccionar de seguida i van passar a dominar el joc. Gràcies a això van poder remuntar i agafar una renda de 23-18 al final del primer quart.

En el segon els de Gerard Encuentra seguien a un bon nivell i van eixamplar la diferència fins els deu punts (28-18). Per la seva banda, uns manresans liderats per Saint-Supéry no es van poder acostar en el marcador fins els darrers minuts, quan es van situar a només dos punts al descans (42-40).

Tornant dels vestidors els bagencs van seguir amb les bones sensacions del final de la primera meitat i es van fer de seguida amb el comandament de l'electrònic gràcies a la gran productivitat ofensiva. Al final del tercer quart, el BAXI Manresa manava per deu punts (60-70).

En els deu darrers minuts els jugadors d'Ocampo mantenien el marge, però els lleidatans no es van rendir i van anotar nou punts consecutius per situar-se a només dos punts (76-78). Tot i això, els manresans es van mostrar sòlids i no van deixar escapar la victòria i el passi a la final.