El Congost empeny el BAXI Manresa cap a la segona victòria

Els bagencs, amb cinc jugadors amb una valoració de 10 o més, superen clarament un Gran Canaria fins ara invicte per 79-58.

Diumenge 13 de Octubre de 2024 a les 14:44

79 BAXI Manresa I Dani Pérez 11, Hunt 3, Sagnia 5, Alston Jr. 23 i Cate 6; Ohams, Vescovi 5, Jou 3, Steinbergs 9, Saint-Supéry 2, Obasohan 10 i Brimah 2

58 Dreamland Gran Canaria I Albicy 2, Thomasson 6, Brussino 6, Shurna 5 i Tobey 4; Urbaniak, Kljajic 5, Conditt 3, Homesley 8, Salvó 3, Alocén 5 i Pelos 11

Parcials: 17-19, 23-11, 20-15, 19-13

El BAXI Manresa es va fer fort al Nou Congost i va obtenir la segona victòria de la temporada a la Lliga Endesa després de derrotar un Dreamland Gran Canaria que arribava invicte (79-58). Després d'un primer quart ple d'alternatives, els bagencs van agafar la davantera a mitjans del segon quart i ja no la van deixar anar fins el final.

El matx es va iniciar amb un ritme força baix i moltes alternatives en el marcador. Després d'un triple inicial de Dani Pérez, els visitants van anotar set punts seguits. Seguidament, un parcial de 5-0 va tornar a situar per davant els vermells. Tres tirs lliures anotats per Homesley van situar els canaris amb dos punts de renda al final del primer quart (17-19).

En el segon, dues cistelles inicials dels illencs els van posar sis punts per davant (17-23), però llavors els homes de Diego Ocampo van reaccionar i van clavar un parcial de 12-0 que els va permetre marxar amb un marge de deu punts a la mitja part de l'enfrontament (40-30).

En la segona meitat els locals van dominar amb claredat i van assolir una màxima diferència de 21 punts (60-39). Sis punts seguits dels de Jaka Lakovic, els darrers provinents d'un triple final de Kljajic, van escurçar el marcador al final del tercer quart (60-45).

En els deu darrers minuts, els bagencs no van afluixar i no van deixar que el rival s'acostés perillosament en el marcador en cap moment. D'aquesta manera, l'afició present al Nou Congost va poder gaudir de l'equip i celebrar la segona victòria a la Lliga Endesa.

Dimarts a partir de les 20:30 el BAXI Manresa disputarà la segona jornada de la Basketball Champions League a la complicada pista del Bertram Derthona Tortona italià.