Un combatiu BAXI Manresa derrota el Joventut a la Lliga Catalana

Els bagencs jugaran aquest dijous davant del Hiopos Lleida per aconseguir el bitllet per a la final.

Dimecres 11 de Setembre de 2024 a les 23:10

71 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Hunt 10, Reyes 7, Alston Jr. 11 i Cate 12; Ohams, Vescovi 9, Steinbergs 9, Sagnia 4, Hustak 2, Saint-Supéry i Gaspà

59 Joventut I Dotson 17, Robertson 8, Hanga 2, Kraag 12 i Pustovyi 6; Busquets 2, Ribas, Van der Vuurst 1, Gates 7, Vives 2, Platteeuw i Ruzic 2

Parcials: 16-15, 11-18, 23-12, 21-14

El BAXI Manresa va debutar a la Lliga Catalana de Tarragona amb victòria davant el Joventut de Badalona (71-59) en un duel en què els homes de Diego Ocampo van saber jugar millor els últims minuts.

El partit es va iniciar amb descontrol, imprecisions i errades en el llançament per part dels dos equips. Els verd-i-negres van manar al principi (9-13), però els vermells van reaccionar de seguida gràcies a la defensa i van tancar el primer quart amb un mínim avantatge (16-15).

En el segon període es va posar en marxa amb igualtat entre els dos conjunts, però en el tram final els jugadors de Dani Miret es van fer amb el domini i van anar sovint a la línia de tirs lliures. Gràcies a això van obtenir una renda de sis punts (27-33).

Tornant dels vestidors els manresans van sortir amb força i de seguida van comprimir el resultat (37-39). No obstant, els badalonins van reaccionar i van tornar a marxar en el marcador (37-45). Llavors va apareixer la figura de Vescovi, que va liderar la remuntada bagenca davant un Joventut totalment col·lapsat (50-45 al final del tercer quart).

Els deu darrers minuts van arrencar amb poca anotació per part dels dos equips, i tot es va haver de decidir en l'últim tram del duel. En aquest, els vermells van saber gestionar millor la situació i van aprofitar que el rival estava perdut per segellar el triomf.

Demà a partir de les 18:30 el BAXI Manresa disputarà el segon partit de la fase de grups de la Lliga Catalana contra l'Hiopos Lleida, també a Tarragona.