menu
El BAXI Manresa visita dimecres un San Pablo Burgos reforçat
El BAXI Manresa visita dimecres un San Pablo Burgos reforçat
El BAXI Manresa visita dimecres un San Pablo Burgos reforçat

El BAXI Manresa visita dimecres un San Pablo Burgos reforçat

Ferrari i Toolson seran baixa en la jornada 2, aquest dimecres a les 20:30. El Burgos de Joan Peñarroya és un dels equips que més ha invertit aquest estiu en el seu equip.

Dilluns 30 de Setembre de 2019 a les 14:12

Aquest dimarts el BAXI Manresa viatja a Burgos per jugar dimecres a les 20:30 el partit aplaçat corresponent a la jornada 2. Els castellans s'acaben de classificar per la fase regular de la Basketball Champions League, després de guanyar en la primera jornada el Montakit Fuenlabrada a domicili. Ferrari i Toolson no actuaran amb l'equip dimecres.

El BAXI Manresa buscarà a la pista del San Pablo Burgos la segona victòria de la temporada, amb la dificultat afegida d'haver perdut per lesió a Frankie Ferrari. L'equip intentarà suplir la seva baixa. David Kravish, que també es va lesionar en la primera jornada, estarà recuperat per poder jugar. Toolson encara la recta final de la seva recuperació i viatjarà amb l'equip, tot i que no es vestirà de curt dimecres.

El San Pablo Burgos, dirigit des d'aquest estiu per Joan Peñarroya, és un dels equips que més ha invertit en la seva plantilla. A banda de mantenir jugadors com Fitipaldo, Huskic, Benite o Lima, s'ha reforçat amb altres com McFadden, Bassas o Tokoto. Aquest diumenge, els castellans aconseguien certificar el seu accés a la Basketball Champions League.

En la roda de premsa prèvia a aquesta segona jornada, Pedro Martínez deia que «entenem que Kravish podrà jugar sense problemes; la lesió de Ferrari és el que hi ha, hem de fer de la necessitat virtut, i esperem que tinguem respostes com a equip; perdem un jugador important però el que no serveix de res és plorar, cal que mirem endavant; l'equip ha de demostrar altres opcions».