menu
Un repte pre-nadalenc d'alt nivell per al BAXI Manresa
Un repte pre-nadalenc d'alt nivell per al BAXI Manresa
Un repte pre-nadalenc d'alt nivell per al BAXI Manresa

Un repte pre-nadalenc d'alt nivell per al BAXI Manresa

Diumenge a les 12:30, al Nou Congost, l'equip de Pedro Martínez rep el de Jaume Ponsarnau. Segueixen no disponibles Ferrari i Sakho, mentre que Pere Tomàs podria reaparèixer.

Dissabte 21 de Desembre de 2019 a les 14:10

Aquest diumenge, sobren els motius per anar a veure el BAXI Manresa - Valencia Basket. 14a jornada de la Lliga Endesa al Nou Congost, amb les baixes de Sakho i Ferrari pels locals, i Guillem Vives per part dels visitants. Serà el partit solidari amb la Marató de TV3, i podria reaparèixer el capità del BAXI Manresa, Pere Tomàs.

El BAXI Manresa afronta la 14a jornada després d'una grandiosa victòria a la pista de la Penya, però amb una posterior derrota europea a Lituània. La tendència de l'equip és clarament positiva i creixent, i un bon moment per demostrar-ho és aquest diumenge, davant d'un rival de gran nivell. Ferrari i Sakho segueixen recuperant-se de les seves lesions, mentre que Pere Tomàs ha començat a entrenar amb l'equip, tot i que no ha acabat cap entrenament complet, i podria tornar a veure's vestit de curt.

Per la seva banda, el Valencia Basket, dirigit per Jaume Ponsarnau, no podrà comptar amb el base català Guillem Vives. Els taronges van començar amb dubtes a la lliga, però també tenen una clara tendència ascendent que els ha portat a guanyar grans partits tant a la Lliga Endesa com a l'Eurolliga.

El partit d'aquest dumenge a les 12:30 al Nou Congost serà un partit solidari amb la Marató de TV3. Els assistents podran guanyar molts premis a través d'un sorteig.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia al partit que «patirem, defensivament és un partit difícil per nosaltres, perquè tenen jugadors amb molta capacitat, i amb els 2 per 2 dels seus bases, tant sigui amb els seus 'quatres' com amb els 'cincs'; sabem que trobarem dificultats i intentarem donar la millor resposta possible».