menu
El BAXI Manresa posa a prova la seva millora al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa posa a prova la seva millora al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa posa a prova la seva millora al Palau Blaugrana

El BAXI Manresa posa a prova la seva millora al Palau Blaugrana

Diumenge a les 18:00 els del Bages visiten la pista culer en el partit de lliga 300 de Pedro Martínez amb el conjunt vermell. El BAXI Manresa haurà de descartar un jugador per al partit.

Divendres 10 de Març de 2023 a les 17:04

Després d'una victòria al límit a Turquia, el BAXI Manresa té un desplaçament relativament curt a la lliga. Visita el Palau Blaugrana, on l'espera el Barça, que aquesta nit disputa partit d'Eurolliga. Els de Pedro Martínez no tenen cap lesionat important, tot i que prescindiran d'un dels seus jugadors per donar descans en un mes de març molt exigent físicament.

Tot i que el BAXI Manresa encadena 3 victòries consecutives, toca fer una de les visites més exigents del calendari. Els vermells visiten el Barça en un bon moment i volen seguir demostrant que poden competir en qualsevol pista. L'equip necessita victòries a la lliga, però també necessita mostrar un bon nivell competitiu abans dels partits crucials que venen.

El Barça juga aquest vespre a Istanbul, a la mateixa pista on el BAXI Manresa va aconseguir dimecres la victòria. Els culers, un equip conegut de sobres per la seva qualitat, van perdre a la pista del Saragossa en la darrera jornada de lliga. Laprovittola encapçala els líders estadístics de l'equip, seguit per Cory Higgins i Nikola Mirotic. Un equip d'estrelles a qui caldrà plantar cara.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia al derbi que «ens agradaria competir, perquè és el que volem fer, i tant de bo ho aconseguim, però el rival és molt bo; cal dosificar una mica l'equip, hem de jugar amb tots els jugadors per tenir frescor física; cal que siguem més estables meltal i emocionalment, però les victòries fan que hi hagi alegria, tot i que hi va haver minuts en què vam jugar malament».