menu
El BAXI Manresa viatja a Lugo pendent de la salvació
El BAXI Manresa viatja a Lugo pendent de la salvació
El BAXI Manresa viatja a Lugo pendent de la salvació

El BAXI Manresa viatja a Lugo pendent de la salvació

Els vermells juguen diumenge a les 12:30 a la pista del Breogán la penúltima jornada de la Lliga Endesa. Podrien certificar però la permanència dissabte.

Divendres 12 de Maig de 2023 a les 13:39

Darreres 2 jornades de la Lliga Endesa i encara molt per definir. El BAXI Manresa encara no ha pogut sortir de la lluita per la permanència. Una derrota del Granada a casa davant del Betis en un duel dramàtic (dissabte a les 20:45) certificaria la salvació del BAXI Manresa. Òbviament, també seria definitiva una victòria dels manresans a Lugo, on juguen diumenge a les 12:30.

El BAXI Manresa, amb la baixa d'Adam Waczynski lesionat de gravetat, visitarà amb els jugadors que té disponibles la pista del Río Breogán. Després de la victòria davant del Valencia Basket al Nou Congost, els del Bages tenen més opcions de salvació, però cal confirmar-la. La millor manera seria guanyant a la pista d'un equip que ha fet una gran campanya.

Els de Lugo han fet una temporada sòlida, ja amb 8 victòries a la primera volta. Amb 13 victòries, ara la seva lluita és poder aconseguir una bona plaça per jugar competició europea la temporada vinent. La seva referència ha estat l'americà Ethan Happ, que amb més de 13 punts i gairebé 8 rebots per partit ha estat juntament amb l'experimentat Scott Bamforth el líder de l'equip blau cel.

Pedro Martínez compartia conversa aquest migdia amb els mitjans. L'entrenador badaloní deia que «el partit d'anada va ser el pitjor de la temporada, juntament amb el de la Penya, perquè vam abaixar els braços i vam tenir tots una sensació molt desagradable; dels equips implicats amb el descens som els que tenim la situació menys dolenta, però hem d'intentar guanyar per acabar bé, per nosaltres mateixos i per la nostra professionalitat; tots els partits i tots els minuts són importants; sap molt greu la lesió de l'Adam perquè no s'ho mereix, ens afecta esportivament però ens sap molt més greu per ell i pels mesos de recuperació que té per davant».