menu
Duel important per als play-off entre BAXI Manresa i Valencia
Duel important per als play-off entre BAXI Manresa i Valencia
Duel important per als play-off entre BAXI Manresa i Valencia

Duel important per als play-off entre BAXI Manresa i Valencia

El Nou Congost viurà aquest diumenge a les 17:00 un partit clau per a les aspiracions dels manresans en la lluita per ocupar els primers 8 llocs. Al davant, un Valencia Basket que vol assegurar ser cap de sèrie.

Divendres 26 de Abril de 2024 a les 16:03

Primer dels 4 últims partits de lliga regular, segon consecutiu al Nou Congost, un escenari que s'està resistint últimament a la victòria del BAXI Manresa. L'equip de Pedro Martínez rebrà un rival empatat a victòries amb diversos equips i que vol afiançar-se a la quarta posició, que li permetria ser cap de sèrie.

El BAXI Manresa rep un rival difícil. L'equip bagenc vol sumar a casa d'una vegada per totes i arribar així a les 18 victòries, que assegurarien almenys una setmana més seguir en posicions de play-off. El Baskonia és a només una victòria i la seva persecució amenaça la plaça. El tècnic Pedro Martínez pot comptar amb tots els seus efectius per al partit de diumenge i haurà de descartar un jugador abans de definir el 'roster' final.

Per la seva banda, el Valencia Basket ocupa la quarta posició però empatat amb 3 equips més: Tenerife, Gran Canària i Múrcia. Els de Xavier Albert, entrenador que fa unes setmanes va substituïr Àlex Mumbrú, tenen per davant el Barça i volen desmarcar-se del grup de perseguidors per asseugurar la plaça. Els taronja tenen en Brandon Davies el seu home més valorat, ben acompanyat per Chris Jones i Semi Ojeleye. Un equip dissenyat per competir a l'Eurolliga amb molt de talent i experiència.

En la roda de premsa prèvia d'aquest divendres, Pedro Martínez deia que «ells juguen amb jugadors molt grans i són molt agressius pressionant la pilota; hi ha un tema físic que haurem d'equilibrar i un punt de talent: hem de ficar més de fora del que estem ficant en els darrers partits, i rebaixar les pèrdues perquè són punts fàcils per al rival i punts que deixes d'anotar;».