menu
Primera visita europea per al BAXI Manresa a la pista del Derthona italià
Primera visita europea per al BAXI Manresa a la pista del Derthona italià
Primera visita europea per al BAXI Manresa a la pista del Derthona italià

Primera visita europea per al BAXI Manresa a la pista del Derthona italià

Els representants catalans a la BCL juguen el primer partit fora de casa, a la pista d'un equip punter de la Lliga italiana. Bodian Massa i Álex Reyes seguirant sent les baixes.

Dilluns 14 de Octubre de 2024 a les 12:47

El BAXI Manresa viatja aquest dilluns cap al nord d'Itàlia per enfrontar-se al Bertram Derthona Basket, un equip ben conegut per Retin Obasohan i Cameron Hunt, que hi han estat les darreres temporades. Seran baixa per part dels del Bages Bodian Massa i Álex Reyes.

Després d'un bon inici a la BCL a casa davant del Benfica, ara toca intentar ser competitius contra un dels equips punters de la Serie A italiana. El BAXI Manresa lidera el grup G juntament amb el seu rival de demà per diferència de punts. Amb les baixes de Bodian Massa (per la seva lesió muscular) i Álex Reyes (per una sobrecàrrega) queda clar quins seran els 12 jugadors que formaran el roster per a la jornada 2 de la Basketball Champions League.

Els locals volen ser també els líders del grup i saben que per fer-ho han de guanyar el BAXI Manresa. Es tracta d'un equip molt físic, que intentarà no permetre als visitants portar el seu ritme de partit. En el primer partit, 3 jugadors van liderar l'equip: Tommy Kuhse (22 punts i 9 rebots), Arturs Strautins (23p) i Ismael Kamagate (26p). Caldrà estar atents als seus focus ofensius.

En la prèvia d'aquesta segona jornada parlaven el base Retin Obasohan i l'entrenador assistent Carlos Flores. Obasohan va explicar que «és un partit molt important. Els dos equips hem guanyat el primer partit. Ens sentim bé, i ens estem preparant. El seu pavelló no és fàcil pels equips rivals. Com a equip estan ben organitzats, i estan jugant molt bon bàsquet. Aquest cap de setmana van perdre a la lliga italiana, i segur que es voldran refer. És un equip versàtil i complet, serà important jugar el nostre joc durant els quaranta minuts». Per la seva banda, Flores va comentar que «l'última victòria ens ha donat molta energia, i això és imprescindible per anar a jugar contra un molt bon rival. Hem d'intentar aprofitar aquest moment. És un rival complicat, són molt forts a casa. És un equip molt sòlid i físic, que ens voldrà trencar el ritme. Hem de ser fidels a la nostra filosofia: intentar córrer, jugar a moltes posessions, dominar el joc des de la defensa. Tenen molt clar els seus focus ofensius».