menu
Visita del BAXI Manresa a la difícil pista del Real Madrid
Visita del BAXI Manresa a la difícil pista del Real Madrid
Visita del BAXI Manresa a la difícil pista del Real Madrid

Visita del BAXI Manresa a la difícil pista del Real Madrid

Els bagencs juguen diumenge a les 12:30 davant d'un Real Madrid que vol seguir sumant després d'un inici irregular a la Lliga Endesa. Els homes de Diego Ocampo hauran de descartar un jugador per al partit.

Divendres 25 de Octubre de 2024 a les 13:50

Aquesta setmana toca visitar la temuda pista del Real Madrid. El BAXI Manresa disputa diumenge al migdia un partit difícil, davant d'un Real Madrid amb dos ex-jugadors del club com Llull i Ibaka. Diego Ocampo haurà de decidir de quin jugador prescindeix a banda de Bodian Massa.

La Lliga Endesa segueix per al BAXI Manresa a la pista d'un dels equips més complicats de la lliga. L'equip ha preparat el partit durant tota la setmana al Nou Congost, abans de viatjar aquest dissabte cap a Madrid. Després de l'ajustada derrota a Lleida, els de Diego Ocampo buscaran seguir sent competitius en un terreny molt complicat. Bodian Massa encara la recta final de la seva lesió però encara és baixa. Caldrà descartar un jugador, ja que Álex Reyes ja s'ha recuperat.

Per la seva banda, el Real Madrid va superar amb facilitat també al WiZink Center els dos darrers partits que hi ha jugat: el Girona en Lliga Endesa i l'Estrella Roja a l'Eurolliga. Els blancs van començar la temporada amb certs dubtes i amb la lesió de la nova incorporació Andrés Feliz, però s'han refet en els darrers partits. La plantilla del Madrid és una de les més completes i amb més talent de la Lliga, amb homes com Tavares, Campazzo, Hezonja, Musa o els ex-manresans Llull i Ibaka.

Diego Ocampo deia a la roda de premsa d'aquest divendres que «el Real Madrid ha fitxat nous jugadors durant l'estiu i porta un temps poder jugar bé; s'ha de reconèixer que ahir van jugar molt bé; hem de millorar els nostres problemes de frustració perquè juguem contra un equip de molt talent; cal estar molt sòlid i anar gestionr el que vagi passant durant el partit, és important competir-los, competir a tots els jugadors».