menu
El BAXI Manresa protagonista de l'entrega de premis de la BCL
El BAXI Manresa protagonista de l'entrega de premis de la BCL
El BAXI Manresa protagonista de l'entrega de premis de la BCL

El BAXI Manresa protagonista de l'entrega de premis de la BCL

Chima Moneke escollit MVP de la competició i Pedro Martínez, el millor entrenador. Joe Thomasson i Dani García també han estat guardonats.

Dissabte 7 de Maig de 2022 a les 14:07

A la Sociedad Filarmónica de Bilbao, la Basketball Champions League ha organitzat la gala per entregar els premis als millors de la temporada 2021-2022, i el BAXI Manresa n'ha estat el principal protagonista amb Chima Moneke, Pedro Martínez, Joe Thomasson i Dani García guardonats.

Chima Moneke ha guanyat l'MVP, el trofeu que l'acredita com el millor jugador de la competició. L'aler-pivot nigerià també ha estat escollit en el millor quintet de la temporada. Moneke anota 13,3 punts i agafa 6,1 rebots per valorar 15,3 punts per partit. El gran i constant rendiment del jugador del BAXI Manresa han estat dos trets diferencials perquè hagi aconseguit aquest premi, però vàries actuacions en moments decisius, com els 11 punts i els 11 rebots davant l'Unicaja en el primer partit de l'elimintòria o com els 26 punts que va anotar a la pista del Darüssafaka, han estat crucials.

Pedro Martínez ha estat guardonat com el millor entrenador de la competició. Aquesta temporada a la BCL, el BAXI Manresa, fins a la data, ha disputat 15 partits i el balanç és de 12 victòries i només 3 derrotes contra grans equips com són el Hapoel de Jerusalem, el Tofas Bursa i el Darüssafaka. L'equip és líder en punts i assistències per matx amb 84,3 i 21,1, respectivament. El conjunt dirigit per Pedro Martínez també és el segon que més rebots agafa amb 40,0 per enfrontament.

Joe Thomasson ha estat inclòs en el segon millor quintet de la temporada. L'escorta d'Ohio anota 12,8 punts per partit, i ha estat un jugador diferencial en els moments més importants de la temporada. Thomasson va anotar la cistella que va classificar a l'equip per la Final Four de Bilbao. El jugador del BAXI Manresa no només ha aportat en anotació sinó que també en la generació de joc, demostrant que és un gran passador.

Dani García també ha estat protagonista de la gala, i és que una assistència impressionant, per sota les cames d'un rival, del base de Mataró ha estat la millor d'aquesta edició de la BCL.