El BAXI segueix agafant forma a Escaldes

El conjunt manresà va jugar un altre bon partit, amb molt encert, contra el MoraBanc Andorra, amb victòria per 74 a 92.

Diumenge 30 de Agost de 2020 a les 21:26

74 MoraBanc Andorra I Garcia 2, Senglin 8, Palsson 4, Sy 8 i Dime 2; Pérez 18, Paulí 6, Olumuyiwa 4, Llovet 6, Hannah 8, Colom 3, Jelinek 5

92 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Mason 16, Joesaar 4, Hinrichs 9 i Sima 10; Peñarroya 2, Jou 13, Báez 1, Rafa Martínez 14, Sajus 5, Vaulet 4 i Eatherton 6

Parcials: 16-26, 17-23, 16-27, 25-16

El BAXI Manresa 2020-2021 va sumar la segona victòria en el segon partit de pretemporada, aquest cop contra el MoraBanc Andorra (74-92), en un partit que es va disputar a Escaldes-Engordany. L'equip va mostrar un bon nivell, i encara amb bones sensacions la semifinal de Lliga Catalana davant el Barça, divendres a les 21:30 al Palau Blaugrana.

L'equip dirigit per Pedro Martínez va sortir a la pista millor que el seu rival, amb més encert en el llançament i un gran treball defensiu. Això es va traduir en un parcial de 1-13 en els cinc primers minuts. Tot seguit, els homes d'Ibon Navarro es van posar les piles i, amb uns bons minuts de joc, es va col·locar a només cinc punts (16-21). No obstant, els manresans van poder distanciar-se de nou, i un triple de Rafa Martínez va situar el 16-26 al final del primer quart. En el segon els bagencs van seguir amb un alt encert, sobretot Mason, i van poder ampliar les diferències fins els setze punts amb els quals es va arribar al descans (33-49).

A la represa el BAXI va seguir mostrant-se superior al seu rival, amb més ritme i velocitat, i va acabar el tercer període amb un clar avantatge en el marcador (49-76). En els deu darrers minuts, lluny de relaxar-se, els manresans van seguir amb el seu alt ritme i bon joc per clavar un parcial de 0-9 (52-85). En els darrers minuts i amb el duel ja decidit, Pedro Martínez va fer debutar l'ala-pivot bosni Lazar Mutic, un dels vinculats que jugarà a les files de l'Artés.