La Bruixa d’Or acaba la pretemporada amb un matx decidit als darrers segons amb l’UCAM Múrcia

Santa Coloma de Farners va ser l’escenari d’un partit molt igualat entre catalans i murcians, decidit al darrer minut i que va acabar amb 80-85 al marcador. 80 La Bruixa d’Or | Waters 14, Arco 14, Kouguere 5, Monroe 8, Arteaga 10; Creus, Asselin 4, Eriksson 6, Hernández 4, Larsen 11 i Giannopoulos 4. …

Diumenge 6 de Octubre de 2013 a les 17:56

Santa Coloma de Farners va ser l’escenari d’un partit molt igualat entre catalans i murcians, decidit al darrer minut i que va acabar amb 80-85 al marcador.

80 La Bruixa d’Or | Waters 14, Arco 14, Kouguere 5, Monroe 8, Arteaga 10; Creus, Asselin 4, Eriksson 6, Hernández 4, Larsen 11 i Giannopoulos 4.

85 UCAM Múrcia | San Miguel 8, Ben Romdhane 5, Grimau 5, Davis 13, Lima 8; Antelo 12, Tillie 10. Servera, Wood 12, Orukpe, Rodríguez 12.

Parcials: 27-23, 17-23; 15-23, 21-16.

Àrbitres: Perea, Guirao i Cardús.

La Bruixa d’Or va acabar ahir els partits de preparació abans de l’inici de la temporada oficial, aquest dimecres, a Girona, on es celebra la Lliga Catalana ACB. Els homes de Borja Comenge van fer un bon partit davant l’UCAM Múrcia, un rival que va plantar cara i va arribar a tenir un avantatge de 10 punts. Unes 500 persones van seguir en directe el duel entre equips de l’ACB, que commemorava els 75 anys del CB Farners.

El primer període va ser del tot igualat, i marcat per la pressió a tota la pista de l’UCAM Múrcia. Els d’Óscar Quintana van arrencar forts, amb un 2+1 de Davis, al qual responien les primeres cistelles d’Arteaga i Salva Arco. El pivot canari va ser dels homes més destacats en l’inici de partit. També el base americà Dominic Waters contribuïa a l’anotació amb un triple que empatava el partit a 12 a la meitat del quart. Eriksson, amb dos triples consecutius, donava sis punts d’avantatge. L’equip del Bages acabava el primer parcial amb 4 punts d’avantatge, després de l’aparició d’un Larsen que està creixent partit rere partit. Un triple del danès duia els manresans als 27 punts amb els quals es va acabar el primer quart.

El segon període va ser també igualat, però l’equip ahir visitant va aconseguir arribar amb un lleuger avantatge a la mitja part (44-46). Tot i que Larsen seguia fent de les seves des de 6,75, el Múrcia va aconseguir posar-se per davant. En aquest període, van sumar també per part dels manresans el grec Giannopoulos i Max Kouguere, aquest darrer molt actiu i ràpid en defensa.

El tercer quart va ser el pitjor per als interessos del Manresa, tot i que va ser quan es va veure la jugada més espectacular del partit, una esmaixada de Rasmus Larsen per sobre dels 206 cm del tunisià Ben Romdhane. Waters, molt regular en quant a direcció de l’equip i anotació, recuperava i sumava. També importants van ser els punts de Salva Arco (que va acabar el partit amb 14), perquè els visitants no obríssin forat. El darrer període va ser una reacció de La Bruixa d’Or en tota regla. La lluita en aquest darrer quart va centrar-se a sota les anelles, on Arteaga i Monroe van formar un bon tàndem, sense oblidar el capità Josh Asselin. El partit va arribar a estar empatat a 78 a les acaballes, i només la manca d’encert i la mala sort en les darreres jugades va fer que en aquesta ocasió sortís creu per al Manresa.

La Bruixa d’Or va rubricar un bon partit, tot i que sense un final feliç que de ben segur que arribarà. Aquest ha estat el primer matx en què Borja Comenge ha tingut a la seva disposició els 11 homes que configuren la plantilla.