menu
Victòria cabdal de La Bruixa d’Or davant un Valladolid que no es va donar mai per vençut
Victòria cabdal de La Bruixa d’Or davant un Valladolid que no es va donar mai per vençut
Victòria cabdal de La Bruixa d’Or davant un Valladolid que no es va donar mai per vençut

Victòria cabdal de La Bruixa d’Or davant un Valladolid que no es va donar mai per vençut

L’equip de Borja Comenge derrota per 75-72 el CB Valladolid de Ricard Casas, en una treballada victòria en què van destacar l’anotació de Marcus Eriksson i la perseverança de Max Kouguere, el més combatiu del partit. 75 La Bruixa d’Or | Waters 11, Hernández 6, Kouguere 14, Larsen 5, Asselin 6; Eriksson 21, Arteaga …

Diumenge 17 de Novembre de 2013 a les 23:56

L’equip de Borja Comenge derrota per 75-72 el CB Valladolid de Ricard Casas, en una treballada victòria en què van destacar l’anotació de Marcus Eriksson i la perseverança de Max Kouguere, el més combatiu del partit.

 

75 La Bruixa d’Or | Waters 11, Hernández 6, Kouguere 14, Larsen 5, Asselin 6; Eriksson 21, Arteaga 6, Giannopoulos 6, Creus i Kody.

 

72 CB Valladolid | Rowe 9, Suka-Umu 19, Wright 7, Haritopoulos 4, Johnson 14; Andjusic 11, Vilhjámssom, Vasilopoulos, Sinanovic 8 i Martínez.

 

Parcials: 21-14, 20-24; 12-14, 22-20.

Àrbitres: Carlos Peruga, Carlos Cortés i Pedro Munar.

La Bruixa d’Or va aconseguir una victòria vital davant un rival directe en la lluita per la permanència, el CB Valladolid. El balanç de victòries i derrotes, després d’haver jugat amb rivals com FC Barcelona i Reial Madrid, està igualat (3-3).

Ja des de l’inici, Max Kouguere, un dels millors homes en aquest partit, va demostrar que volia lluitar cada pilota. La primera cistella del matx va anar a càrrec seu. En el primer quart, els manresans van acabar amb 21 punts, 7 més que el seu rival, però aquest va ser l’únic parcial relativament còmode. Els pivots grecs del conjunt de Pucela, Haritopoulos i Vasilopoulos (aquest darrer va retirar-se lesionat), s’encarregaven que el mal per als visitants no anés a més.

En el segon període, Eriksson, el millor del partit, ja va enfilar-se fins als 13 punts, per 10 del seu company “Air Congo”, un altre dels destacats de la tarda. Aportacions importants en el rebot d’Oliver Arteaga i Haris Giannopoulos, que es van sumar a la solvència de Josh Asselin, que va rebre diverses faltes i va contribuir a dominar l’aspecte rebotejador, una de les claus de la victòria bagenca.

El tercer quart va servir perquè els castellans encara es poguéssin acostar més a La Bruixa d’Or, que s’encomanaven a Suka-Umu i Johnson. Abans del tram final va arribar-s’hi amb només un punt d’avantatge per als de Manresa, que sabien que haurien de suar i patir per poder guanyar.

El darrer període començava amb el Valladolid posant-se per davant en el marcador, gràcies a una cistella de la torre Sinanovic (2,22m). Eriksson, però, anotava un triple per demostrar qui havia de manar en el partit. Van ser minuts de responsabilitat per a Dominic Waters, que va donar la cara en els moments importants. A final, La Bruixa d’Or va poder controlar el partit i acabar-lo de lligar amb una cistella del base i dos tirs lliures del suec, el millor del partit.

D’aquesta manera el Bàsquet Manresa acumula un balanç equilibrat entre victòries i derrotes (3-3), i es col·loca 12è a la classificació. El proper partit és també al Nou Congost, diumenge dia 24 de novembre a les 19:00.

Borja Comenge, al final del partit, comentava que: “El CB Valladolid en tot moment ens ha plantejat problemes; volíem un partit més d’anar i tornar; el partit ha estat molt igualat, em quedo amb que més o menys hem estat sempre per davant, i hi ha hagut mals moments però sempre hem tingut resposta; vull agraïr la setmana que han fet en Salva i en Darryl, que encara que no han pogut jugar ens han ajudat molt durant la setmana”.