menu
La Bruixa d’Or acaba la primera volta davant un CB Canarias que es juga la copa
La Bruixa d’Or acaba la primera volta davant un CB Canarias que es juga la copa
La Bruixa d’Or acaba la primera volta davant un CB Canarias que es juga la copa

La Bruixa d’Or acaba la primera volta davant un CB Canarias que es juga la copa

Per part de la Bruixa d’Or s’estrenarà el base serbi Marko Ljubicic. Una victòria asseguraria ser a la cita de Màlaga als illencs. Diumenge, a les 13:00 hora catalana, en directe per Orange Arena (i Esport3, que connectarà amb Tenerife un cop acabat el Cajasol-FC Barcelona), La Bruixa d’Orvisita la pista de l’Iberostar Tenerife, que es …

Divendres 24 de Gener de 2014 a les 17:07

Per part de la Bruixa d’Or s’estrenarà el base serbi Marko Ljubicic. Una victòria asseguraria ser a la cita de Màlaga als illencs.

Diumenge, a les 13:00 hora catalana, en directe per Orange Arena (i Esport3, que connectarà amb Tenerife un cop acabat el Cajasol-FC Barcelona), La Bruixa d’Orvisita la pista de l’Iberostar Tenerife, que es troba immers en la lluita a la darrera jornada de la primera volta per ser a la Copa del Rei de Màlaga. Els manresans tenen tots els jugadors de la primera plantilla disponibles, inclòs Marko Ljubicic, que tindrà la oportunitat d’estrenar-se amb el conjunt vermell.

Per a l’Iberostar Tenerife aquest és un partit important a casa, en què té la darrera oportunitat per assegurar-se la plaça de Copa del Rei. Set equips opten a tres places per a la copa, i els canaris són un dels qui ho té millor: han de guanyar a casa davant La Bruixa d’Or. En quant a l’estat de la plantilla, segueix de baixa per llarga lesió Lampropoulos, i hi ha el dubte de Jaime Heras, que té una contractura lombar.

La Bruixa d’Or, per la seva banda, es presenta al partit intentant acabar amb bones sensacions i amb victòria la primera volta de la Liga Endesa. Després d’una victòria de mèrit davant el Gran Canària i una derrota molt més ajustada del que finalment va reflectir el marcador del Nou Congost davant el València, els homes de Borja Comenge volen seguir agradant a la seva gent a Tenerife. Viatjaran els 11 homes de la primera plantilla, inclòs el nou fitxatge, Marko Ljubicic.

Borja Comenge, en la compareixença habitual dels divendres, deia que “una setmana més hem tingut set dies per poder recuperar-nos del darrer partit; tenim la bona notícia de la recuperació de Rasmus Larsen i hem sumat el serbi Marko Djuvicic; tenim més efectius per poder ser competitius; l’objectiu és seguir en la bona línia de joc dels darrers dos partits”.

Arribada de Marko Ljubicic
Marko Ljubicic va arribar aquest dijous a la nit a Manresa. El jugador serbi ha passat revisió mèdica aquest matí al CIMETIR i ja s’ha entrenat durant el matí amb els seus nous companys.

Rasmus Larsen, recuperant-se d’una pubàlgia
El danès Rasmus Larsen, que ha estat baixa en els dos darrers partits, s’està recuperant d’una pubàlgia. El jugador segueix una recuperació especial, però ja pot entrenar amb la resta del grup.
Larsen viatjarà amb l’equip a Tenerife, i estarà disponible per jugar en funció de la decisió dels tècnics.