La tercera ja és aquí

L’equip de Pedro Martínez derrota l’UCAM Murcia per 80 a 68 i aconsegueix així la tercera victòria de la temporada. 80 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 8, Dewar 8, Grimau 18, Sakic 10 i Rizvic 5; Grigonis 5, Garcia 3, Angelats, Sabata, White 12, i Haritopoulos 11. 68 UCAM Murcia | Cabezas …

Dissabte 27 de Desembre de 2014 a les 23:25

L’equip de Pedro Martínez derrota l’UCAM Murcia per 80 a 68 i aconsegueix així la tercera victòria de la temporada.

80 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 8, Dewar 8, Grimau 18, Sakic 10 i Rizvic 5; Grigonis 5, Garcia 3, Angelats, Sabata, White 12, i Haritopoulos 11.

68 UCAM Murcia | Cabezas 4, Bamforth 8, Rojas 4 i Lima 8; Neto 8, Radovic 7, Wood 15, Kelati i Arteaga 2.

Parcials: 20-13, 20-21; 25-18 i 15-16.

Àrbitres: Conde, Araña i Aliaga.

La Bruixa d’Or Manresa ha rubricat un bon partit davant la seva afició, en el comiat del 2014 al Nou Congost. Roger Grimau, amb 18 punts, ha estat l’home més destacat dels manresans amb 18 punts. Tot l’equip ha defensat i s’ha entregat per poder oferir la victòria al públic.

En l’inici del partit La Bruixa d’Or Manresa ha sortit amb tromba i ha anotat un parcial d’11 a 0 fonamentalment liderat per Ben Dewar, que començava amb bona anotació. El canvi defensiu del Murcia ha propiciat una remuntada, tot i que la bona feina de White i Haritopoulos sota els taulers tornava a donar 7 punts d’avantatge al final del quart.

En el segon període el Múrcia ha anotat un punt més que La Bruixa d’Or Manresa, tot i que els locals començaven amb un triple de Sakic. Llavors, el croat ha comès una falta i una tècnica que han facilitat la feina a Antelo. Molts tirs lliures en aquest període, amb més encert del Múrcia, i bona feina d’Alex Hernández.

Després de la mitja part el Manresa ha tornat a dominar, i ha aconseguit arribar a la recta final amb avantatge després d’un bon tercer quart (25-18). El període ha acabat amb un triples de Davin White, que sobre la botzina i per tauler anotava des de més de 8 metres. Bona feina dels exteriors del Manresa com Grigonis, Hernández i Garcia, que actuaven per la càrrega de faltes de Grimau i Dewar.

En el darrer quart La Bruixa d’Or Manresa ha pogut controlar bé l’avantatge i ha aconseguit arribar als darrers 2 minuts pràcticament amb el partit sentenciat. Grimau i Sakic agafaven responsabilitats i lligaven la tercera victòria dels manresans, que podrien sortir de la cua de la classificació.

Pedro Martínez comentava a la roda de premsa que «hem fet un molt bon partit, en què teníem certa dificultat mental després de la darrera derrota al cap del Fuenlabrada; hem estat bé en defensa, en general, bon treball a darrere; ara toca preparar-nos per al següent partit, on tant de bo puguem seguir amb el nivell d’encert i treball defensiu».