menu
Un Múrcia entonat visita el Nou Congost
Un Múrcia entonat visita el Nou Congost
Un Múrcia entonat visita el Nou Congost

Un Múrcia entonat visita el Nou Congost

Aquest dissabte al vespre, partit al Nou Congost enmig de la celebració de les festes de Nadal. L’equip de Pedro Martínez disposa de tots els seus jugadors per enfrontar-se als murcians. La Bruixa d’Or Manresa disputa aquest dissabte el primer de 3 partits en una setmana escassa. La jornada 13 de la Lliga Endesa arriba …

Divendres 26 de Desembre de 2014 a les 13:11

Aquest dissabte al vespre, partit al Nou Congost enmig de la celebració de les festes de Nadal. L’equip de Pedro Martínez disposa de tots els seus jugadors per enfrontar-se als murcians.

La Bruixa d’Or Manresa disputa aquest dissabte el primer de 3 partits en una setmana escassa. La jornada 13 de la Lliga Endesa arriba enmig de les festes de Nadal al Nou Congost. Per part de La Bruixa d’Or Manresa, cap baixa destacable.

La Bruixa d’Or Manresa enceta aquest dissabte davant l’UCAM Múrcia una setmana plena de partits enmig de les festes. Els de Pedro Martínez aniran a Sevilla dimarts i tornaran al Nou Congost per jugar diumenge amb el CAI Saragossa. L’equip té ganes de tornar a donar una bona imatge, a casa, amb el públic a favor. No hi ha cap baixa en l’equip del Bages, a banda de les lesions de llarga durada ja sabudes de Poeta i Ogilvy.

L’UCAM Múrcia arriba en un molt bon moment. L’equip de Diego Ocampo és un ferm candidat a disputar la Copa del Rei, ja que ocupa l vuitena posició amb 7 partits guanyats. Els universitaris tenen disponibles tots els seus jugadors, entre els quals cal destacar Lima, que amb 17,9 de valoració és ara mateix el més ben valorat de la lliga.

Pedro Martínez, apuntava durant la prèvia del partit que «tenim tots els jugadors disponibles, hem entrenat amb normalitat durant la setmana; tenim davant un equip amb 7 victòries i moltes opcions de lluitar per la copa, però hem d’aprofitar la oportunitat que tenim jugant a casa».