Derrota en el penúltim partit de pretemporada a Vielha

L’ICL Manresa perd per 90 a 65 davant del Bilbao Basket, que es distancia des de l’inici del partit. 90 Dominion Bilbao Basket | Borg 5, Ruoff 14, Mumbrú 2, Hervelle 13 i James 4; Suárez 4, Bogris 8, Bertrans 14, Hannah 15, Todorovic 8 i Mendia 3. 65 ICL Manresa | Thomas …

Dijous 1 de Octubre de 2015 a les 22:16

L’ICL Manresa perd per 90 a 65 davant del Bilbao Basket, que es distancia des de l’inici del partit.

90 Dominion Bilbao Basket | Borg 5, Ruoff 14, Mumbrú 2, Hervelle 13 i James 4; Suárez 4, Bogris 8, Bertrans 14, Hannah 15, Todorovic 8 i Mendia 3.

65 ICL Manresa | Thomas 4, Otverchenko 6, Grigonis 10, Musli 20 i Sánchez 4; Flis 4, Hernández 5, Simon 2, Mayot 1, Montañez 5, Sabata 3 i Barrera 1.

Parcials: 25-13, 24-17, 16-13 i 25-20.

Àrbitres: Perea, Cardús i Munar.

L’ICL Manresa va perdre a Vielha el penúltim partit de la pretemporada davant un Dominion Bilbao Basket molt encertat des de l’inici. Els de Sito Alonso no van donar opció des de la igualada a 10 en el primer quart.

L’inici del partit va ser renyit fins a l’empat a 10 punts, però el Bilbao va començar a agafar avantatge amb la bona actuació sobretot de Clevin Hannah, que estava realment encertat. Els primers punts del partit anaven a càrrec d’Hervelle, però el Manresa es resistia fins a 3:00 per acabar el primer període, quan va començar a patir.

El segon quart va ser molt similar, amb un triple inicial de Bertrans. El ganxo de Musli és i serà una de les millors amenaces de l’ICL Manresa. Almenys 8 punts van venir d’aquest moviment del serbi. L’empenta de Román va ser molt positiva, i anotava des dels tirs lliures i des del triple en aquest segon quart. Nil Sabata s’estrenava en aquest període amb un triple des de la cantonada. Bona actitud de l’artesenc.

Començava la segona meitat amb un període amb menys anotació, i més igualat. Tot i que el Manresa tenia difícil atrapar el rival, es va intentar començar de zero, però semblava que no podia sortir res bé. Mala sort en els rebots i les pilotes al ferro. Alex Hernández anotava un triple que donava moral, però el Bilbao responia a través llavors dels seus pivots, com Bogris. Un altre triple del portirriqueny Ricky va ser respost amb un d’Hervelle en el 62-35. Musli continuava intentant fer mal a sota.

El darrer quart va tornar a ser per als de negre, però els manresans van millorar en atac, amb Román i Musli com a pals de paller. Poca cosa més abans d’acabar el partit, en què el Bilbao va ser superior, i l’ICL Manresa va quedar frustrat.