L’ICL Manresa perd a Màlaga davant un encert desmesurat de l’Unicaja

Els d’Ibon Navarro cauen per 85-58 en un partit on no va sortir gairebé res com estava esperat. Destaca Chase Simon amb 18 punts i Juan García amb 10 punts i 16 de valoració. 85 Unicaja | Díaz 2, Hendrix 11, Suárez 2, Kuzmunskas 12 i Smith 23; Jackson 9, Thomas 2, Díez, …

Diumenge 27 de Desembre de 2015 a les 21:59

Els d’Ibon Navarro cauen per 85-58 en un partit on no va sortir gairebé res com estava esperat. Destaca Chase Simon amb 18 punts i Juan García amb 10 punts i 16 de valoració.

85 Unicaja | Díaz 2, Hendrix 11, Suárez 2, Kuzmunskas 12 i Smith 23; Jackson 9, Thomas 2, Díez, Karahodzic 1, Nedovic 13, Vázquez 8 i Cooley 2.

58 ICL Manresa | Hernández 4, Otverchenko 7, Simon 18, García 10 i Sandul; Montañez 6, Grigonis 6, Barrera 3, Flis i Sánchez 4.

Parcials: 26-13, 22-11, 18-16 i 19-18.

L’inici de partit entre l’Unicaja i l’ICL Manresa va marcar la resta. Encert descomunal dels de Joan Plaza, que venien d’una derrota contundent a Gran Canària. Semblava que no podien fallar, i els malaguenys es van escapar des de l’inici. Per part del Manresa, bona puntuació de Simon amb 18 punts, i 10 de Juan García que va lluitar bé pel rebot (10).

Començava el primer quart amb un parcial de 22-6 que deixava l’Unicaja molt lluny. Triples de Jamar Smith i de Kuzminskas sense errada a l’inici, i per la banda manresana primera cistella del partit per a Simon. Un dos més u de Simon i una cistella d’Hernández acostaven mínimament els del Bages (26-13).

Sortia Román altre cop en la posició de base i anotava, però els malaguenys seguien amb el seu festival anotador. Arribaria l’Unicaja a 48 punts abans del descans. Simon intentava fer resistir el Manresa i anotava 12 punts. Mentrestant, Jamar Smith ja estava amb 18 i Hendrix amb 10.

Després del descant l’ICL Manresa va millorar i va aconseguir que els següents 2 parcials no es tanquéssin amb massa diferència. Triple de Barrera i cistella de Simon per començar. Col·laboració també d’Otverchenko i Ricky amb cistelles de 2 punts. Anotava un triple Otverchenko per tanvar el període (66-40), però la diferència no es reduïa.

El darrer quart també va ser igualat, i l’ICL Manresa va poder parar la sagnia. García va fer un gran treball en el rebot durant tot el partit. Anotava el dominicà i Montañez als tirs lliures. Grigonis, per fi anotava triple després d’haver-ho intentat sol en diverses ocasions. El partit acabava amb cistelles de Simon i García, però amb molta diferència tant en el marcador com en els percentatges d’encert.