top

L’ICL Manresa viatja a la pista d’un cuer amb fam de victòria

Dimecres 30 de Desembre de 2015 a les 19:01

El RETABET.es GBC ha aconseguit guanyar només un partit, però s’ha reforçat molt bé les darreres setmanes. L’ICL segueix tenint la baixa de Jermaine Thomas. Viatge a Donosti per començar l’any 2016. A la capital guipuscoana ens espera el RETABET.es GBC, un equip que només ha pogut aconseguir una victòria, i que és per aquest …

El RETABET.es GBC ha aconseguit guanyar només un partit, però s’ha reforçat molt bé les darreres setmanes. L’ICL segueix tenint la baixa de Jermaine Thomas.

Viatge a Donosti per començar l’any 2016. A la capital guipuscoana ens espera el RETABET.es GBC, un equip que només ha pogut aconseguir una victòria, i que és per aquest fet més perillós que mai. Els bascos han fitxat Agbelese i Landry per sortir del pou.

L’ICL Manresa es presenta a la jornada 14, la que estrena l’any natural, amb la baixa de Jermaine Thomas, i després d’haver encaixat una victòria a Màlaga. Ibon Navarro no podrà comptar encara amb el base Jermaine Thomas, que segueix recuperant-se de la seva lesió a l’esquena. Toca lluitar per la setena victòria de la temporada davant un rival ferit.

El RETABET.es GBC vol guanyar sí o sí a l’ICL Manresa. Ho necessita, ja que en les primeres jornades només ha aconseguit guanyar un partit. Els bascos van destituir Jaume Ponsarnau després del mal inici, i ara estan dirigits per Porfirio Fisac. Han incorporat en les darreres setmanes el pivot Agbelese i Marcus Landry, exjugador de diversos equips ACB, entre ells el Manresa.

Ibon Navarro, declarava a la roda de premsa que «Musli no va poder entrenar dilluns, però ja està en perfectes condicions; mantenim la baixa de Jermaine Thomas; valoro positivament la renovació de Flis, estem contents que s’hagi arribat a un acord amb ell; a la gent de fora del vestuari li pot semblar un partit fàcil, però nosaltres sabem que és un equip que ha estat víctima d’un calendari dur».

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials