top

El BAXI Manresa - Valencia Basket serà el partit solidari amb la Marató de TV3

Dijous 19 de Desembre de 2019 a les 19:40

Diumenge, sortejos al Nou Congost per ser solidaris amb la recaptació, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

Aquest diumenge, mitjançant sortejos, es recaptaran diners per afegir als prop de 9,5 milions d'euros aconseguits diumenge passat en la Marató de TV3. Com sempre, els aficionats del BAXI Manresa podran guanyar premis aconseguits gràcies a les donacions de col·laboradors.

Manresa per la Marató
Fa uns anys, un grup de persones van unir esforços per ajudar a difondre una activitat tan solidària com és La Marató de TV3 i recaptar el màxim de diners per als projectes de recerca biomèdica d'excel·lència. Per això, Manresa per La Marató ha organitzat diferents activitats com la tómbola solidaria, la cursa de la vida, plats tapes i marató el tió solidari. Com no, el Bàsquet Solidari amb el BAXI Manresa. Entre totes elles s'han recaptat uns 12.000 euros. Gràcies al esforç de tots i totes!

Aquest any La Marató va ser el dia 15 de desembre i és en benefici de les malalties minoritàries.

Les malalties minoritàries són patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000. Actualment, n’hi ha descrites unes 7.000 i al voltant del 80% són d’origen genètic. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Aquest diumenge s'organitza al Nou Congost el partit solidari amb la Marato de TV3. A les entrades, a les escales, als passadissos trobareu nens i nenes del Basquet Oms que ús ofereixen tires per 3 euros. Podeu aconseguir:

-2 LOTS DEL BAXI MANRESA + 4 VALS AL VELA
-1 TEST D’INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA DE SYNLAB
-1 PERNIL
-ENTRADES DEL TEATRE KURSAAL
-1 SOPAR PER DUES PERSONES AL GRETA GOGO
-1 SOPAR AL RESTAURANT KURSAAL
-1 ESTADA AL MÓN SANT BENET
-3 PACKS DE DOS VALS AL GIMNÀS VELA

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials