top

El BAXI Manresa comença la pretemporada amb les revisions a CIMETIR

Dilluns 3 de Agost de 2020 a les 12:26

Els jugadors, que començaran a entrenar aquesta tarda, han passat revisions mèdiques durant els darrers dies al centre de la Clínica Sant Josep

Comença una nova temporada al BAXI Manresa, i comença de la mateixa manera que en les darreres temporades: amb les revisions mèdiques dels jugadors a CIMETIR, el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació de la Fundació Althaia per Clínica Sant Josep.

Durant els darrers dies, els jugadors que ja eren a Manresa han començat a fer-se la revisió i les proves d'esforç per tal de poder fer-ho amb la major seguretat i seguint els protocols necessaris. Rafa Martínez, Guillem Jou, Dani Pérez, Yankuba Sima, Juampi Vaulet i els jugadors vinculats ja han passat per les mans dels professionals, i avui passaran revisió els qui han arribat com Jonathan Tabu, Martynas Sajus, Janari Joesaar i Eulis Báez.

El conveni de col·laboració

D’acord amb el conveni existent entre les dues entitats, la Fundació Althaia és la institució que assumeix la responsabilitat dels serveis mèdics del Bàsquet Manresa, inclòs el primer equip. La Dra. Griselda Sirvent és la metgessa que lidera l’equip mèdic i assistencial durant la temporada 2020-2021 del primer equip.

El conveni de col·laboració entre les dues institucions inclou serveis destacats com les revisions medicoesportives dels jugadors del primer equip, el seguiment de lesions durant la temporada o les revisions a l’equip base a uns preus especials.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials