menu
Seth Hinrichs: un americà de lluita i intel·ligència
Seth Hinrichs: un americà de lluita i intel·ligència
Seth Hinrichs: un americà de lluita i intel·ligència

Seth Hinrichs: un americà de lluita i intel·ligència

L'ala-pivot de 2,03m i 27 anys firma per una temporada. Arriba del ratiopharm Ulm, on ha fet 6,7 punts, 4,9 rebots i 2 assistències per partit

Dimarts 4 de Agost de 2020 a les 11:39

El BAXI Manresa fitxa un nou americà, que ocuparà la plaça d'extracomunitari que encara quedava a la plantilla. Es tracta de Seth Hinrichs, un ala-pivot que basa el seu joc en la lluita des del pal baix i la seva bona mà i visió de joc. Jugarà al Bages una temporada, provinent del ratiopharm Ulm d'Alemanya.

Seth Hinrichs (nascut el 24 de març del 1993 a Clara City, Minnesota, USA) s'incorporarà aquest estiu al BAXI Manresa, després de jugar a Portugal i Alemanya, on va aconseguir l'ascens amb el Rasta Vechta la temporada 2017-18. Es va formar a la Universitat de Lafayette, abans de començar la seva aventura europea.

Hinrichs és un home fort, i que juga amb molta intel·ligència a la pintura, sent capaç tant de tirar de mitja o llarga distància, jugar bé amb els peus i assistir. L'entrega ha de ser també una de les seves millors virtuts.

Trajectòria de Seth Hinrichs
2011-15 - Lafayette College (NCAA)
2015-16 - FC Porto (Portugal)
2016-17 - VfL Kirchheim (Alemanya)
2017-19 - SC Rasta Vechta (Alemanya)
2019-20 - Rathiopharm Ulm (Alemanya)

Plantilla completa a l'espera que es resolgui la situació de Magarity
Amb el fitxatge de Hinrichs, el BAXI Manresa dóna per completada la plantilla per a la temporada 2020-2021. S'espera que en els propers dies es pugui resoldre el futur de l'ala-pivot William Magarity.