menu
Torna la Lliga Endesa. València acollirà la fase final
Torna la Lliga Endesa. València acollirà la fase final
Torna la Lliga Endesa. València acollirà la fase final

Torna la Lliga Endesa. València acollirà la fase final

Després de celebrar aquest dimecres una sessió de treball amb els 18 clubs, la acb anuncia que la Lliga Endesa 2019-20 es resoldrà a València amb una Fase Final que enfrontarà els 12 millors equips de la Lliga Regular en dues setmanes de competició.

Dijous 28 de Maig de 2020 a les 10:45

L'Associació confirma d'aquesta manera el retorn de la Lliga Endesa un cop el govern ha autoritzat la represa de les lligues professionals i l'evolució de la pandèmia permet la disputa de la competició amb les majors garanties sanitàries per a la salut de tots els participants

València, seu de la Fase Final de la Lliga Endesa

Un cop estudiades les nou candidatures i informes mèdics externs, la acb ha seleccionat a València com a seu de la Fase Final de la Lliga Endesa atenent principalment a criteris sanitaris i, en segona instància, d'allotjaments i instal·lacions esportives.

La acb vol agrair a totes les candidatures la proposta i interès mostrats en l'organització de la Fase Final.

Així serà la Fase Final de la Lliga Endesa

Els 12 primers classificats després de la jornada 23 de la Lliga Regular s'enfrontaran a València per disputar el títol de la Lliga Endesa.

Els 12 conjunts es dividiran en dos grups de sis equips, distribuïts en funció de la seva classificació a la Lliga Regular seguint el criteri de distribució equivalent a el format de Playoff. Tots els equips disputaran cinc partits, un contra cada rival del seu grup.

Els dos primers classificats de cada grup s'enfrontaran en semifinals, i els vencedors disputaran la final, en ambdós casos a partit únic.

En total es disputaran 33 partits en un termini de dues setmanes.