menu
Bilbao: hora de trencar el malefici de 13 partits
Bilbao: hora de trencar el malefici de 13 partits
Bilbao: hora de trencar el malefici de 13 partits

Bilbao: hora de trencar el malefici de 13 partits

Rafa Martínez i Tabu tornen a una pista on van jugar com a locals i on hi haurà Balvin, un altre dels murs de la lliga.

Dimarts 30 de Març de 2021 a les 11:29

El Bàsquet Manresa jugarà el seu catorzè partit a la pista del CD Bilbao Basket Berri, on encara no hi ha pogut guanyar.

La gran estrella dels bascos és el txec Ondrej Balvin. El pivot és el segon jugador més ben valorat de la competició, amb 20,3 punts de mitjana. També és el líder en rebots defensius (5,5), ofensius (3,2) i totals (8,7), així com en esmaixades (2,4). A més, ocupa el segon lloc en taps (1,5) i el quart en tirs de dos anotats (4,6). Un altre dels homes importants del conjunt d'Àlex Mumbrú és el base francès Jonathan Rousselle, quart en faltes comeses (3,1).

Com a equip, el Bilbao destaca en dos apartats estadístics: és el tercer que més pilotes perd (14,78) i el quart que fa més esmaixades (2,70 per 2,74 del BAXI Manresa, que és segon).

Altres dades d'interès

-Rafa Martínez va jugar la temporada passada a les files dels bascos

-Jonathan Tabu també va militar al Bilbao, del 2016 al 2018. A més, va debutar a l'ACB a la ciutat basca, quan militava a les files del Saragossa, el 12/10/2013

-Frankie Ferrari va disputar un dels seus millors partits amb els manresans contra el Bilbao, el curs passat al Nou Congost, quan va acabar amb 28 punts i 6 rebots, els seus màxims a la competició

-En el partit de la primera volta, Eulis Báez va repartir 6 assistències, el seu rècord a la Lliga Endesa