menu
Comunicat
Comunicat
Comunicat

Comunicat

El club demana disculpes públicament a l'expresident Josep Sáez i aclarir l'error en la invitació a la inauguració d'aquest dimecres.

Dijous 28 de Setembre de 2023 a les 16:14

El Bàsquet Manresa vol demanar públicament disculpes a l'expresident Josep Sáez, que ahir no va ser a l'inauguració de l'exposició "La història del bàsquet Manresa, del bàsquet a Manresa, i la consecució de la Lliga ACB fa 25 anys".

Un error en l'enviament del correu electrònic de les invitacions als expresidents, gestionades pel club, va fer que en el seu cas el missatge arribés a una persona errònia.

Aquest matí, després d'indagar què havia passat, els directius del Bàsquet Manresa s'han posat en contacte amb Josep Sáez per demanar-li disculpes i explicar-li què havia passat.

Josep Sáez va ser President del Bàsquet Manresa entre els anys 2017 i 2022, liderant el club en moments tant importants com el retorn de l'equip a la Lliga Endesa o la històrica temporada aconseguida la temporada 2021-22 culminada amb el sots-campionat de la Basketball Champions League.