menu
El BAXI Manresa-Lenovo Tenerife serà un partit molt solidari
El BAXI Manresa-Lenovo Tenerife serà un partit molt solidari
El BAXI Manresa-Lenovo Tenerife serà un partit molt solidari

El BAXI Manresa-Lenovo Tenerife serà un partit molt solidari

En el partit de dissabte es duran a terme un sorteig per La Marató de 3Cat, una pluja de peluixos per la Creu Roja Catalunya i una jornada pel del Banc de Sang i Teixits de Manresa.

Dimarts 12 de Desembre de 2023 a les 11:31

El partit entre el BAXI Manresa i el Lenovo Tenerife, que es disputarà dissabte a partir de les 18:00, serà el "Partit Solidari" del club bagenc, que col·laborarà amb tres línies de solidaritat: un sorteig per La Marató de 3Cat, una pluja de peluixos per la Creu Roja Catalunya i una jornada pel del Banc de Sang i Teixits de Manresa.

La primera activitat solidària en activar-se serà el sorteig de La Marató de 3Cat. De fet, ja es poden comprar butlletes a la botiga virtual del BAXI Manresa, a un preu de 5€. La dinàmica serà la mateixa que en els darrers anys: els aficionats col·laboraran amb la Marató comprant butlletes per participar en el sorteig de la samarreta del seu jugador preferit. A banda dels sortejos de samarretes, s'afegiran 'premis extra' als quals qualsevol comprador de butlleta podrà optar. Amb cada compra, rebreu un mail amb els números que us corresponen per al sorteig.

>>> COMPRA LA TEVA BUTLLETA AQUÍ! <<<

Per altra banda, a la mitja part del partit, hi haurà una espectacular pluja de peluixos des de la graderia del Nou Congost cap al parquet. Els aficionats que vulguin col·laborar amb la iniciativa de la Creu Roja hauran de portar un peluix, o bé comprar-lo al Nou Congost, on s'hi instal·larà una parada per vendre'n (a un preu de 4€ per un peluix i 10€ per tres peluixos).

Aquest dia també servirà per donar una empenta a una entitat que necessita de la nostra col·laboració: el Banc de Sang i Teixits de Manresa. Hi haurà publicitat de l'entitat per a tots els aficionats i les cheerleaders també s'encarregaran de promocionar la imatge del Banc de Sang a través d'un dels seus balls.