menu
El BAXI Manresa 'torna' la visita al BAXI Ferrol
El BAXI Manresa 'torna' la visita al BAXI Ferrol
El BAXI Manresa 'torna' la visita al BAXI Ferrol

El BAXI Manresa 'torna' la visita al BAXI Ferrol

Diversos jugadors de la plantilla manresana es desplacen a Sant Feliu de Llobregat per seguir el partit entre el Barça CBS i el BAXI Ferrol per retrobar-se amb les jugadores que van visitar-los durant una visita a Galícia. Hi ha hagut intercanvi de samarretes entre capitans.

Dilluns 18 de Desembre de 2023 a les 10:29

BAXI Ferrol i BAXI Manresa s'han tornat a trobar. Els jugadors de la primera plantilla del Bàsquet Manresa han anat a Sant Feliu de Llobregat per veure la victòria que han aconseguit les jugadores de l'Uni Ferrol. Els manresans volien retornar el gest que fa un temps van tenir les jugadores del club gallec amb elles, visitant-los després d'un partit a Galícia.

Guillem Jou ha encapçalat l'expedició, on també hi eren Dani Pérez, Dani Garcia, Marcis Steinbergs i Juampi Vaulet. El capità manresà s'ha intercanviat una samarreta amb Marta Gómez, capitana gallega. Les jugadores, que acabaven de derrotar el Barça CBS per 70 a 75, han tingut a la graderia el suport d'uns 100 aficionats, treballadors de BAXI a Catalunya.

La capitana del BAXI Ferrol, Marta Gómez, explicava que «és molt 'xulo' que un equip femení i un de masculí comparteixin el mateix patrocinador i que ens doni la mateixa visibilitat als 2; podem compartir estones i interactuar amb ells i això està molt bé». Per la seva banda, Guillem Jou, el capità del BAXI Manresa, ha dit que «l'any passat ens van venir a veure a Santiago, van venir al vestidor i ens vam fer una foto; crec que era idoni poder-los tornar la visita i hem estat parlant després del partit; el patrocini fa que un equip que tot i que ens queda tant lluny té un punt d'unió amb nosaltres i això és molt maco».

Les jugadores del BAXI Ferrol han derrotat a domicili el Barça-CBS (70-75) i ara són novenes a la classificació de la Lliga Femenina Endesa amb 5 victòries i 7 derrotes, mentre que el BAXI Manresa, que aquesta setmana ha guanyat al Palau Blaugrana i va caure al Nou Congost davant el Tenerife, és també novè classificat a la Lliga Endesa i té opcions de ser a la Copa del Rei.