El nostre Sénior B inicia la Super Copa amb victòria

Els jugadors de Carlos Flores van derrotar per 88-74 el Nou Bàsquet Olesa al Nou Congost

Dilluns 25 de Setembre de 2023 a les 10:36

88 BAXI Manresa B I Alocen 8, Gaspa 13, Torreblanca, Coulibaly 14 i Niebles 9; Ater, Rosell 8, Llompart, López 3, Corbera 9, Pumarola 11 i Gutiérrez 13

74 Nou Bàsquet Olesa I Claramunt 2, Roy 3, Meri 10, Fontanals 16 i Morales 17; Alà 5, Aliaga 2, Ibañez, Checa, Expósito 9, Romero i Alemany 10

Parcials: 20-10, 22-22, 23-26, 23-16

El Sénior B del BAXI Manresa es va estrenar a la Super Copa amb un triomf davant el Nou Bàsquet Olesa (88-74).

Els bagencs van sortir a la pista amb un ritme de joc molt alt, es van fer amb el domini del marcador i van obrir un forat de deu punts al final del primer quart (20-10). El segon va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles, i al descans es mantenia la mateixa diferència (42-32). En la segona meitat els del Baix Llobregat Nord, més experts i superiors en el joc interior, van ser més efectius i van retallar distàncies fins a situar-se a només tres punts (57-54), però tot seguit els locals van castigar el seu rival des del triple i en situacions a camp obert per obtenir ja la renda definitiva.

Dissabte a partir de les 19:15 el BAXI Manresa B visitarà la pista d'un JAC Sants barceloní que també va debutar amb victòria, en el seu cas contra el Sant Cugat (61-53).