El Sénior B blinda el Nou Congost

Els homes de Carlos Flores van guanyar el Club Natació Sabadell i segueixen colíders de la Super Copa, mentre que el Zamora Enamora de Toni Naspler no afluixa i ja és líder en solitari

Dilluns 6 de Novembre de 2023 a les 10:55

85 BAXI Manresa B I Alocen 11, Gaspà 16, Pumarola 6, Torreblanca 5 i Hustak 7; Niebles 5, Ater 5, Rosell 3, Llompart 6, Corbera 7, Gutiérrez 14 i Zoukri

71 Club Natació Sabadell I Clape 1, Sanahuja 13, Bello 13, Vazquez 3 i Deix 17; Lorenzo 3, Arellano 4, Hagenaers 7 i Reyes 10

Parcials: 21-21, 17-15, 24-15, 23-20

El BAXI Manresa B segueix fent-se fort al Nou Congost, on va sumar una nova victòria en la visita del Club Natació Sabadell (85-71). El conjunt de Carlos Flores es manté en el coliderat de la Super Copa juntament amb el Tenea Esparreguera, el JAC Sants i el Martinenc.

El Manresa va veure com a la primera part l'energia superior del rival i el bon encert dels jugadors del CN Sabadell els va impedir entrar amb bon ritme al partit. Tot i això, l'equip de Carles Flores es va mantenir per davant del marcador fins al descans. A la segona meitat el Manresa va fer valdre el seu físic i la seva plantilla àmplia, i gràcies a això els bagencs van començar a obtenir les primeres grans avantatges al marcador. Durant gairebé tot el segon període el Manresa va estar per sobre dels 10 punts de diferència i van sumar la cinquena victòria.

El tècnic del Sénior B, Carles Flores, valora el partit d'aquesta manera: «Jugàvem contra un equip amb bon encert de 3 i hem sabut contrarestar el seu encert amb el joc ràpid i el contraatac tot i les nostres baixes. Gràcies al bon bàsquet i la concentració de l'equip hem aconseguit sumar la cinquena victòria que fa que ens mantinguem a les posicions de dalt i ens dona molta confiança pels següents partits.»

Dissabte a partir de les 17:30 el BAXI Manresa B visitarà la complicada pista del CBU Lloret Samba Hotels, que ocupa la cinquena posició de la classificació amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora i Toni Naspler no afluixen

El Zamora Enamora, amb Toni Naspler a les seves files, segueix comptant els seus partits per victòries. Aquesta jornada van superar amb contundència la visita del Juaristi ISB basc (95-70) en un duel que es va decidir amb un parcial inicial de 33-9. Naspler va sortir des de la banqueta i va dispùtar gairebé 26 minuts, en els quals va aportar 11 punts, 7 rebots, 8 assistències i 25 crèdits de valoració.

El proper partit del Zamora Enamora serà diumenge a partir de les 12:00 a la pista del Huelva Comercio Viridis, que és onzè amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes.