menu
El Zamora de Naspler, finalista de la Copa LEB Plata
El Zamora de Naspler, finalista de la Copa LEB Plata
El Zamora de Naspler, finalista de la Copa LEB Plata

El Zamora de Naspler, finalista de la Copa LEB Plata

Per la seva banda, el Sénior B, amb moltes baixes a la rotació, cau derrotat davant el Martinenc per 82-77.

Dilluns 18 de Desembre de 2023 a les 16:39

82 FC Martinenc Bàsquet I Camarasa 21, Domínguez 10, Godoy 6, Barbecho 13 i Olaguibe 15; Silva, François 15 i Ortiz 2.

77 BAXI Manresa B I Niebles, Corbera 8, Guitiérrez 14, Hustak 20 i Torreblanca 24; Fernández 3, Saló 3 i Navarro 5.

Parcials: 19-19, 22-22, 17-27, 24-9

El BAXI Manresa B ha caigut derrotat a la pista del FC Martinenc Bàsquet (82-77) per culpa d'un últim quart sense encert. Aquesta és la tercera derrota dels manresans a Super Copa, totes tres lluny del Nou Congost, i col·loca els del Bages en tercera posició (8-3) darrere del JAC Sants i del CB Esparreguera.

Carles Flores, tècnic del BAXI Manresa B, treu aquestes conclusions del partit: «Ha estat un partit amb un nivell físic "per sobre el reglament, va ser inclús per moments perillós". En l'àmbit de partit, excel·lent. Quan faltaven dos minuts guanyàvem, ho vam donar tot. És un dels partits on estic més orgullós de veure com els meus jugadors són capaços de competir davant un bàsquet amb una duresa exagerada. Molt content del partit que vam jugar».

El proper partit del BAXI Manresa B serà després de l'aturada per festes, el dissabte 13 de gener a partir de les 18:00, quan el CB Esparreguera, segon classificat, visiti el Nou Congost.

Estadística del partit

El Zamora Enamora no dona opció al Juventud Alcalá i jugarà la final de la Copa

L'equip de Toni Naspler, jugador cedit pel BAXI Manresa, ha aconseguit certificar la seva presència a la final de la Copa LEB Plata al derrotat aquest passat dissabte el Juventud Alcalá Escribano EME amb un resultat de 100-70.

El manresà Toni Naspler, que va sortir des de la banqueta, va disputar un total de 27 minuts en els quals va sumar 6 punts, 4 rebots i 8 assistències, assolint un total d'11 crèdits de valoració.

El conjunt dirigit per Saulo Hernández és manté líder destacat de la conferència oest de la LEB Plata amb un balanç d'11 victòries i 1 sola derrota. A més, els zamorans disputaran la final de la Copa LEB Plata al quedar campions de la primera volta de la competició.

Estadística del partit