El Sénior B cau a la pista del JAC Sants

Els jugadors de Carlos Flores no van poder sumar la segona victòria de la temporada

Dimarts 3 de Octubre de 2023 a les 11:14

58 JAC Sants I Mestres 10, Palau 4, Assalit 11, Aviñoa 10 i Rodríguez 5; Parés 2, Carles Ribó, Oriol Ribó 2, Perapoch 10, Buetas 4 i Díaz

49 Bàsquet Manresa B I Llompart, Gutiérrez 11, Torreblanca, Coulibaly 8 i Niebles 2; Ater 10, Rosell, Alocen, López 2, Gaspà 14, Corbera i Pumarola 2

Parcials: 22-14, 11-7, 12-15, 13-13

El BAXI Manresa B no va poder aconseguir la segona victòria de la temporada, ja que va caure a la pista del JAC Sants barceloní per 58-49.

Els locals es van fer amb el domini del marcador des de l'inici, fins que els bagencs van anotar set punts consecutius i el van capgirar (13-14). No obstant, un parcial de 9-0 va fer que el JAC Sants tanqués el primer quart amb vuit punts de renda (22-14). En el segon les defenses es van imposar clarament als atacs, i això va afavorir els barcelonins, que van ampliar el marge fins els dotze punts al descans (33-21). En la segona meitat els jugadors de Carlos Flores es van situar a només quatre punts, però els locals van reaccionar de seguida i van entrar als deu darrers minuts amb un 45-36. En aquests, els manresans no es van rendir i van intentar remuntar, però el JAC Sants es va mostrar sòlid i es va endur la victòria.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa B torna a jugar al Nou Congost, en aquesta ocasió contra el Círcol Cotonifici de Badalona, un rival que ha perdut els dos partits que ha disputat, el darrer d'ells a casa davant el UE Sant Cugat Negre (43-70).