menu
El Sénior B es fa fort al Nou Congost
El Sénior B es fa fort al Nou Congost
El Sénior B es fa fort al Nou Congost

El Sénior B es fa fort al Nou Congost

L'equip de Carlos Flores suma el segon triomf de la temporada i es manté invicte al Nou Congost. D'altra banda el cedit Toni Naspler ha debutat amb victòria amb el Zamora en la seva estrena a LEB Plata.

Dilluns 9 de Octubre de 2023 a les 16:13

78 BAXI Manresa B I Ater 4, Llompart 6, López 2, Gutiérrez 14 i Coulibaly 18; Niebles 3, Gaspà 8, Corbera, Naspler 7, Pumarola 11, Torreblanca 3 i Zoukri 2

57 El Círcol Cotonifici I Planas 11, Puertas 11, Gotzens 3, Calopa 2 i Fernández 5; Tomas 3, Bajja 7, Nogales 4, Almuni 5 i Rubio 6

Parcials: 19-13, 17-18, 24-11, 18-15

El sénior B del BAXI Manresa ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria a la Super Copa després de derrotar el Círcol Cotonifici al Nou Congost amb un resultat de 78-57. Amb aquest resultat els bagencs se situen en la quarta posició amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota, a més de mantenir-se invicte al Nou Congost.

El filial va dominar el partit des de l'inici tot i arribar al descans sense tenir-lo tancat. A la segona meitat, gràcies a l'encert des del triple, els manresans van aconseguir tancar el partit i retornar al camí de la victòria després de caure derrotats a la pista del JAC Sants la passada setmana.

Carlos Flores, entrenador del Sénior B, feia aquestes valoracions del partit: "Volíem tornar a ser l'equip valent i atrevit que comparteix la pilota, que defensa solidari, que corre i que té un ritme molt directe en atac i ho hem fet. Hem tancat un partit que ens dona molta confiança per seguir treballant en la mateixa línea i molt aprenantatge per afrontar els següents compromisos."

Cedits: Primera victòria de Naspler amb el Zamora

Toni Naspler i el Zamora han debutat amb victòria en la seva estrena a LEB Plata. Els zamorans han derrotat el Fundación Globalcaja La Roda per 71-62 en la primera jornada de la competició, en un partit on ha tingut protagonsime el base cedit pel BAXI Manresa. El manresà ha jugat un total de 31 minuts, en els quals ha aportat 4 punts, 6 rebots i 3 assitències, finalitzant el partit amb 9 crèdits de valoració.

El proper dissabte 14 d'octubre a les 18:30, Zamora Enamora visitarà el Bizkaia Zornotza per disputar el partit corresponent a la segona jornada de LEB Plata.