menu
El Sénior B guanya i ja és colíder de la Supercopa; Naspler frega el triple doble i segueix líder
El Sénior B guanya i ja és colíder de la Supercopa; Naspler frega el triple doble i segueix líder
El Sénior B guanya i ja és colíder de la Supercopa; Naspler frega el triple doble i segueix líder

El Sénior B guanya i ja és colíder de la Supercopa; Naspler frega el triple doble i segueix líder

El BAXI Manresa B va aconseguir aquest diumenge la quarta victòria de la temporada al guanyar a la pista del IPSI de Barcelona (77-95). D'altra banda el Zamora Enamora del cedit Toni Naspler suma la cinquena victòria a la cinquena jornada i segueix a la primera posició de LEB Plata.

Dilluns 30 de Octubre de 2023 a les 16:04

77 CB IPSI I J. Teruel 11, Salat 12, De Jover 9, Alet 9 i G. Pérez 6; Basora 2, Niubo 2, P.Teruel, 3, M. Pérez 3, De la Sen 11 i Ibáñez 8

95 BAXI Manresa B I Niebles, Ater 9, Alocén, Gutiérrez 9 i Coulibaly 6; Llompart 6, López 10, Gaspà 10, Corbera 18, Hustak 16, Pumarola 4 i Torreblanca 7

Parcials: 18-21, 21-19, 21-33, 17-22

El BAXI Manresa B va augmentar la seva ratxa de victòries al guanyar a la pista de l'IPSI barceloní per 77-95. Amb aquesta victòria l'equip de Carlos Flores es posiciona al capdamunt de la Super Copa com a colíder, amb un balanç de 4 victòries i 1 derrota.

El BAXI Manresa B no va saber iniciar de bona manera el partit, ja que no aconseguia imposar el seu ritme de joc en una de les pistes més difícils per les seves característiques. En el moment en què van aconseguir trencar el ritme del rival, els homes de Carlos Flores van començar a dominar el partit. Els manresans van cometre poques errades en defensa i arribaven ràpidament a camp ofensiu. Gràcies a això i al gran tercer quart, que va acabar amb un parcial de 21-33, el Sénior B va tancar de manera plàcida el partit.

L'entrenador del BAXI Manresa B, Carlos Flores, valora d'aquesta manera el partit davant l'IPSI: "Ha estat un partit per créixer amb els jugadors com a equip. Cal detectar aquests petits errors que estem cometent, continuar creixent dins de la categoria i adquirir experiència que ens ajudi a créixer durant la temporada."

Estadística del partit

El proper partit del BAXI Manresa B serà el dissabte 4 de novembre a les 19:00 al Nou Congost davant el Club Natació Sabadell.

Cedits (J4): Cinquena victòria consecutiva de Naspler amb el Zamora Enamora

El Zamora Enamora derrota el Clinica Ponferradina per 64-95 i es manté colíder de LEB Plata. Toni Naspler, cedit pel BAXI Manresa, va jugar un total de 27 minuts, en els quals va aportar 13 punts, 3 rebots i 6 assistències, i va finalitzar el partit amb 22 crèdits de valoració. Els zamorans sumen un ple de victòries aquesta temporada a LEB Plata i es mantenen colíders de la competició juntament amb Ciudad de Huelva.

Estadística del partit

Cedits (J5): El Zamora Enamora suma una altra jornada invicte amb un Naspler fregant el triple doble

En la jornada intersetmanal el Zamora Enamora a viatjat a Melilla on ha passat per sobre del Melilla Ciudad del Deporte ENR per 48-89. Amb aquesta victòria els zamorans continuen líders de la LEB Plata amb un ple de victòries, cinc victòries en cinc partits.Toni Naspler, cedit pel BAXI Manresa, ha tingut una altra participació vital en el partit. 8 punts, 10 rebots i 10 assistències han estat les valoracions de Naspler a la cinquena jornada de la competició. El manresà ha estat a punt d'aconseguir un triple doble, però s'ha quedat a 2 punts.

Estadística del partit

El Zamora Enamora jugarà el proper partit davant el Juaristi ISB (4t, 4-1) el diumenge 5 de novembre a les 18:30* .