El Sénior B i Toni Naspler continuen en bona forma

El conjunt dirigit per Carlos Flores colidera la Super Copa amb tres equips més, mentre que el Zamora del base manresà encara no coneix la derrota

Dilluns 13 de Novembre de 2023 a les 11:52

54 CBU Lloret Samba Hotels I Romero 3, Kaira 2, Mohamed 12, Garcia 19 i Jerez 9; Llorente 5, González, Poch 2, Pomes 2 i Gibert

74 BAXI Manresa B I Alocen 3, Gaspà 18, Pumarola 8, Torreblanca 9 i Hustak 3; Niebles, Ater 13, Rosell 4, Llompart 3, Corbera 5, Gutiérrez 8 i Zoukri

Parcials: 12-14, 14-29, 9-15, 19-16

El BAXI Manresa B va aconseguir la cinquena victòria consecutiva a la Super Copa després d'imposar-se a la complicada pista del CBU Lloret Samba Hotels (54-74). El conjunt dirigit per Carlos Flores continua coliderant la competició juntament amb el Tenea Esparreguera, el JAC Sants i el Martinenc.

El Manresa enfrontava un equip amb un físic que complicava els bagencs a imposar el seu joc basat en el domini del rebot i la rapidesa en atac. Tot i això, els homes de Carles Flores van saber resoldre-ho i l'equip es va sentir molt còmode en el rebot ofensiu i en el pick and roll, el que va suposar una renta àmplia de punts al descans. A la segona meitat el Manresa va posar un punt més al partit i va ajustar els aspectes defensius, el qual va donar l'oportunitat de fer rotacions i donar minuts als jugadors amb menys protagonisme i tancar el partit amb victòria.

Carles Flores, tècnic del BAXI Manresa B, valorava de la següent manera el partit: «Teníem al davant un rival amb un treball físic interessant i que ens podia complicar imposar el nostre joc. L'equip ha estat capaç de resoldre aquesta situació i tirar endavant el partit. Molt content de la progressió de l'equip i de com els jugadors estan donant passes endavant.»

Diumenge a partir de les 19:00 el BAXI Manresa B rebrà al Nou Congost el Baricentro Barberà, tretzè classificat amb un balanç de dues victòries i cinc derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora de Toni Naspler continua sense perdre

El Zamora Enamora, amb el base Toni Naspler a les seves files, segueix comptant els seus partits per victòries a la LEB Plata. Aquesta jornada es van imposar amb contundència a la pista del Huelva Comercio Viridis (61-85). Naspler va sortir des de la banqueta i va jugar gairebé 26 minuts, en els quals va obtenir uns registres de 5 punts, 5 rebots, 6 assistències i 10 crèdits de valoració.