El Sénior B retroba el camí de la victòria

D'altra banda, el Zamora Enamora de Toni Naspler va derrotar clarament el cuer Algeciras

Dilluns 4 de Desembre de 2023 a les 10:55

98 BAXI Manresa B I Alocén 16, Pumarola 9, Gutiérrez 15, Ater 9 i Hustak 17; Rosell, López 9, Corbera 4, Guitart 4, Torreblanca 11 i Zoukri 4

80 El Masnou Basquetbol I Sosa 9, Lorente 12, Cuadrado 7, Arnau 20 i Catalan 2; Fernández, Comas 1, Francisco 16, Lozano 11 i Bahr 2

Parcials: 27-18, 21-15, 22-26, 28-21

El BAXI Manresa B va tornar al camí de la victòria després d'imposar-se al Nou Congost davant El Masnou Basquetbol (98-80). Amb aquest triomf, el vuitè de la temporada, els jugadors de Carlos Flores mantenen la tercera posició a la classificació.

El partit va començar amb un ritme de joc molt alt i moltes cistelles per als dos equips. El Masnou va plantejar un partit en el qual volia competir al ritme dels manresans, però els locals van saber aguantar-lo més temps gràcies a la recuperació d'algunes baixes i la rotació més àmplia. Això va fer que es marquessin les primeres diferències en el marcador. Al tercer període els visitants van tornar a competir de tu a tu, però l'encert manresà va sentenciar la victòria local.

Carlos Flores, tècnic del BAXI Manresa B, en treu aquestes valoracions del partit: «Estic molt content de la reacció de l'equip. Després de la derrota de la setmana passada, hem aconseguit donar un plus més i guanyar per no caure en una dinàmica negativa.»

El dissabte 16 de desembre a partir de les 15:45 el BAXI Manresa B visitarà la complicada pista del FC Martinenc Bàsquet, que és cinquè amb un balanç de set victòries i tres derrotes.

Estadística del partit

Triomf clar del Zamora Enamora

El Zamora Enamora, amb el base Toni Naspler a les seves files, va aconseguir una victòria contundent a casa davant el cuer, el Damex Udea Algeciras (87-60). Naspler va sortir des de la banqueta i va acabar amb 6 punts, 4 rebots, 4 assistències i 10 crèdits de valoració en els gairebé 19 minuts que va jugar.