El Sénior B suma la tercera victòria; Immaculat Toni Naspler

Per altra banda, el Zamora Enamora de Toni Naspler guanya clarament i continua sense conèixer la derrota

Dilluns 23 de Octubre de 2023 a les 10:33

76 UE Sant Cugat Negre I Amabilino 24, Prat 3, López 16, Casau 15 i Talaveron 11; Calpe 2, Solivelles 5, Daverda i Feixa

83 BAXI Manresa B I Alocén 11, Gutiérrez 7, Ater, Coulibaly 3 i Niebles; Rosell, Llompart 9, López 2, Gaspà 20, Pumarola 4, Torreblanca 11 i Hustak 16

Parcials: 19-16, 22-27, 19-18, 16-22

El BAXI Manresa B va sumar la tercera victòria en quatre partits de la Super Copa, en aquesta ocasió a la pista de la UE Sant Cugat Negre (76-83), en un partit en què va debutar el pivot txec Ondrej Hustak.

Al primer quart l’equip rival es va tancar molt a la pintura i això va complicar que el Manresa solventés les accions d’atac. A partir del segon quart, l’equip va començar a puntuar gràcies a penetracions, a rebre faltes i treure tirs lliures, i millorar l’encert des del triple. Això va fer que els manresans aconseguissin guanyar un partit a domicili contra un rival molt dur.

Carles Flores, entrenador del BAXI Manresa B, fa la següent valoració del partit: “Molt content i molt satisfet per la mentalitat de l’equip. L’evolució de l’equip durant tot el partit va ser molt positiva, van haver jugadors que van donar un pas endavant i ens van ajudar a treure un partit molt complicat.”

Amb aquest triomf, el BAXI Manresa B està situat a la cinquena posició de la classificació amb un balanç de tres victòries i només una derrota. En la propera jornada els bagencs tornaran a jugar com a visitants, i ho faran a la pista del CB IPSI barceloní, el diumenge 29 d'octubre a partir de les 17:00.

Cedits: El Zamora Enamora de Toni Naspler segueix invicte

El Zamora Enamora, amb Toni Naspler a les seves files, va aconseguir el seu tercer triomf en tres partits després de derrotar de forma contundent el Lobe Huesca La Magia aragonès (89-58). El base va sortir des de la banqueta i va acabar amb 12 punts, 10 assistències i 22 crèdits de valoració en els poc més de 24 minuts que va disputar.