menu
El BAXI Manresa B no dona cap possibilitat a El Masnou
El BAXI Manresa B no dona cap possibilitat a El Masnou
El BAXI Manresa B no dona cap possibilitat a El Masnou

El BAXI Manresa B no dona cap possibilitat a El Masnou

Per la seva banda, el Zamora Enamora de Naspler i Hustak veu com el Cartagena li remonta la final i haurà de seguir lluitant per l'ascens a LEB Or

Dilluns 22 de Abril de 2024 a les 12:14

91 El Masnou Basquetbol I Sosa 25, Fayos 7, Comas 8, Lorente 11 i Lozano 5; Francisco 14, Cuadrado 2, Hinojosa, Ruiz 2, Arnau 9 i Catalan 8

113 BAXI Manresa B I Corbera 27, Gutiérrez 16, Saló 6, Naspler 15 i Torreblanca 28; Navarro 7, Echeverría 1, Font 1, Olvera 7, Muncunill 2, Ros 3 i Rosas

Parcials: 19-30, 25-31, 15-27, 32-25

El BAXI Manresa B va sumar una nova victòria a la Super Copa, la vuitena consecutiva, després d'imposar-se amb contundència a la pista del cuer, El Masnou Basquetbol (91-113). El conjunt de Carlos Flores ja té assegurada la tercera posició i presenta el mateix balanç que el segon, el Tenea Esparreguera.

Dissabte a partir de les 16:00 el BAXI Manresa rebrà al Nou Congost la visita del F.C. Martinenc Bàsquet, cinquè classificat amb un balanç de catorze victòries i nou derrotes.

Estadística del partit

El Zamora Enamora haurà de seguir lluitant per l'ascens

El Zamora Enamora, amb Toni Naspler i Ondrej Hustak a les seves files, no va poder administrar els nou punts de renda aconseguits al partit d'anada i va veure com el Odilo FC Cartagena CB capgirava l'eliminatòria a la tornada i assolia l'ascens a la LEB Or (78-94).

Naspler va sortir des de la banqueta i va disputar poc més de 29 minuts, en els quals va obtenir uns registres de 8 punts, 3 rebots, 5 assistències i 16 crèdits de valoració. Per la seva banda, Hustak no va jugar.

Ara, el Zamora Enamora haurà de superar dues eliminatòries per aconseguir l'ascens. En la primera, els quarts de final, el rival serà el Ciudad de Huelva Gestia, un equip contra el qual ja es va enfrontar a la lliga regular, amb dues victòries per l'equip de Naspler i Hustak. El partit d'anada es disputarà dissabte a partir de les 19:30 a Huelva.

Estadística del partit