El BAXI Manresa es topa amb un Burgos molt encertat

Els bagencs no van defallir en cap moment, tot i que els de Joan Peñarroya es van escapar al segon quart i van gestionar la renda. Sajus, Mason i Hinrichs, els més destacats dels locals.

Diumenge 31 de Gener de 2021 a les 15:02

87 BAXI Manresa I Dani Garcia 8, Mason 9, Vaulet 9, Hinrichs 13 i Eatherton 10; Rafa Martínez 8, Tabu 4, Sajus 24, Dulkys, Dani Pérez 2 i Sima

101 Hereda San Pablo Burgos I Cook 10, Benite 20, Salvó 5, Rivero 15 i Kravic 4; Salash 11, Barrera, Infante, McFadden 22, Sakho 2, Rabaseda 5 i Horton 7

Parcials: 19-19, 11-29, 22-28, 35-25

El BAXI Manresa va topar amb un Hereda San Pablo Burgos molt encertat, que es va endur el triomf del Nou Congost (87-101). L'equip de Joan Peñarroya, que tornava al Nou Congost juntament amb Jordan Sakho i Alex Barrera, va escapar-se en el segon quart i va gestionar amb solvència la diferència davant un rival que no va deixar de lluitar en cap moment. Dissabte a les 18:00 hores, nova oportunitat per seguir sumant a la pista de l'Herbalife Gran Canària.

En els primers instants va predominar la igualtat entre els dos conjunts, que s'anaven intercanviant el lideratge en el marcador. Es va arribar al final del quart inicial amb empat a 19, després que els visitants contestessin un triple convertit per Rafa Martínez.

En el segon període els vermells van tenir moltes dificultats per anotar, i l'equip entrenat per Joan Peñarroya ho va aprofitar per clavar un parcial de 11-29 i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència de divuit punts (30-48), que posava les coses molt complicades pels interessos dels homes de Pedro Martínez.

Tornant dels vestidors, els burgalesos van seguir molt encertats des de la llarga distància, i aquest fet impedia que els bagencs poguessin tornar a entrar en el partit. Al final del tercer quart el duel ja estava molt encarrilat per part del bàndol visitant (52-76).

En els deu darrers minuts els locals van aprofitar la relaxació del rival i, liderats per Sajus, Mason i Hinrichs i amb un Dani Garcia que va aprofitar els minuts que va disputar, van aconseguir retallar distàncies i deixar un resultat de 87-101, després que els àrbitres invalidessin la darrera cistella de Vaulet.