Els bagencs es van sobreposar a les baixes i van dominar des del principi davant l'UCAM. Dani Pérez va ser el líder d'un equip en què també van destacar Vaulet, Rafa Martínez, Eatherton i Mason.

Dimarts 26 de Gener de 2021 a les 20:51

93 UCAM Murcia I Frankamp 20, Davis 11, Rojas 9, DiLeo 8 i Lima 7; Townes 2, Bellas 3, Radovic 16, Jok 15, Cate 2 i Strawberry

103 BAXI Manresa I Dani Pérez 24, Mason 15, Vaulet 11, Hinrichs 4 i Eatherton 17; Rafa Martínez 17, Tabu 2, Sajus 8, Dulkys 5 i Sima

Parcials: 18-28, 20-18, 26-28, 29-29

El BAXI Manresa es va sobreposar a les baixes de Báez, Janning i Jou i va mostrar la seva solidesa per sumar el desè triomf de la temporada, a la pista de l'UCAM Múrcia (93-103), en un matx que van dominar des del principi i en què diversos jugadors van fer una destacada actuació. Diumenge a partir de les 12:30 hores l'equip torna a jugar al Nou Congost, en la visita d'un potent rival, l'Hereda San Pablo Burgos de Joan Peñarroya, Alex Renfroe, Jordan Sakho i Alex Barrera.

Els locals van dominar en els primers instants, però ràpidament els de Pedro Martínez van reaccionar i, gràcies a un bon treball defensiu i el lideratge de Vaulet, van obrir una diferència important en el marcador al final dels deu minuts inicials (18-28).

En el segon període, els visitants seguien concentrats i, tot i algunes embestides d'uns murcians que es van situar en defensa zonal, van mantenir-se sempre per davant en el marcador i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de renda després d'un triple de Dani Pérez (38-46).

Tornant dels vestidors, els de Sito Alonso van apujar el nivell d'agressivitat defensiva. No obstant, Pérez va ensenyar la seva faceta més anotadora (va arribar fins els 24 punts) i va guiar el seu equip cap a un marge rellevant al final del tercer quart (64-74).

En els deu darrers minuts va aparèixer Rafa Martínez, que va comandar un parcial de 0-9 que deixava el matx gairebé sentenciat a falta de sis minuts pel final (70-86). Frankamp intentava retallar distàncies, però l'UCAM només es va poder posar a vuit punts i el triomf viatjava cap a Manresa.