El BAXI Manresa derrota l'Obradoiro i manté la bona ratxa com a visitant

Els bagencs assoleixen el sisè triomf seguit lluny del Nou Congost en una de les pistes tradicionalment més difícils, la de l'Obradoiro, en un partit decidit al tram final.

Dissabte 13 de Abril de 2024 a les 21:19

86 Monbus Obradoiro I Dotson 18, Howard 27, Scrubb 8, Blazevic 2 i Pustovyi 13; Zurbriggen 4, Timma 5, Mendoza 7, Guerrero 2 i Suárez

94 BAXI Manresa I Taylor 2, Badio 25, Vaulet 4, Robinson 17 i Geben 12; Travanté 10, Jou 3, Dani García 5, Sagnia 9, Mawugbe, Oriola 4 i Dani Pérez 3

Parcials: 20-15, 15-23, 26-27, 25-29

El BAXI Manresa continua en bona dinàmica, especialment lluny del Nou Congost. Els bagencs van sumar la sisena victòria consecutiva com a visitants després d'imposar-se a la pista d'un Monbus Obradoiro necessitat (86-94). L'equip es va sobreposar a un mal inici i va dominar des de mitjans del segon quart, i en un nou final ajustat Dani Pérez, tot just acabat de renovar fins el 2026, va clavar un triple vital per endur-se el triomf.

Els gallecs van fer un bon inici, amb domini del ritme i el rebot, i van aprofitar el desencert en el llançament dels vermells per agafar una màxima diferència de deu punts, que els jugadors de Pedro Martínez van poder retallar a cinc al final del primer quart (20-15).

En el segon, uns manresans liderats per Badio van anotar tretze punts consecutius, i gràcies a això van poder remuntar (26-31). Els locals van reaccionar i van tornar a igualar l'electrònic, però un triple de Sagnia va donar avantatge als bagencs al descans (35-38).

Tornant dels vestidors, els visitants es van mostrar sòlids i van mantenir-se per davant en el marcador amb rendes curtes, ja que l'Obradoiro es mantenia a prop gràcies a la seva efectivitat des del tir lliure: en van anotar 14 dels 15 que van llançar en un tercer quart que va finalitzar amb quatre punts de marge pels vermells (61-65).

En els deu darrers minuts els manresans van situar-se deu punts per sobre amb una cistella de Dani García (63-73), però els gallecs no es van rendir i, liderats per un Howard que va anotar quatre triples en aquest parcial, es van situar a només un punt a l'últim minut. Llavors va aparèixer Dani Pérez per anotar un triple clau, ja que posteriorment Howard va fallar i Badio i Travanté van segellar la dissetena victòria de la temporada.

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa rebrà la visita del MoraBanc Andorra al Nou Congost.