El BAXI Manresa competeix fins els darrers minuts a la pista del Madrid

Els bagencs, amb Vaulet com a destacat (27p i 10r), van mostrar una bona imatge a la complicada pista del vigent campió de la Lliga Endesa.

Diumenge 11 de Desembre de 2022 a les 15:02

103 Real Madrid I Williams-Goss 4, Abalde 14, Musa 19, Cornelie 4 i Poirier 15; Causeur 20, González, Hezonja 4, Rodríguez 10, Llull, Yabusele 11 i Ndiaye 2

89 BAXI Manresa I Ferrari 11, Harding 10, Sagnia 2, Vaulet 27 i Tass 9; Badio 3, Waczynski 15, Tyson Pérez, Jou 3, Steinbergs 8, Coulibaly i Dani Pérez 1

Parcials: 23-16, 23-19, 34-26, 23-28

El BAXI Manresa va mostrar una bona imatge en una de les pistes més complicades del continent europeu, la d'un Real Madrid que és el vigent campió de la Lliga Endesa (103-89). Els bagencs, liderats per un Vaulet que va fer un gran partit, van competir fins els darrers instants davant el seu potent rival.

Els blancs van fer una millor sortida i van agafar de seguida el comandament de l'electrònic davant uns vermells que intentaven contenir els seus atacs. Al final del primer quart, set punts de diferència pels locals (23-16).

En el segon la tònica no va variar massa, i uns visitants liderats per Vaulet van situar-se a només cinc punts (32-27). No obstant, dos triples de Musa i Abalde van fer que els madridistes tornessin a obrir forat i obliguessin Pedro Martínez a aturar el partit. A partir d'aquí, intercanvi de cistelles fins el descans (46-35).

L'inici de la segona part va tenir un clar protagonista: Fabien Causeur. El francès va anotar quatre triples en pocs segons i va fer que els homes de Chus Mateo s'escapessin en el marcador (60-37). Per part manresana, Waczynski, amb tres triples, impedia al Madrid fer més sang (80-61 al final del tercer quart).

En els deu darrers minuts els vermells no es van donar per vençuts i, encapçalats novament per Vaulet, van anar retallant distàncies fins a situar-se a només onze punts després d'un triple de Badio (96-85). No obstant, els blancs no van permetre sorpreses i van acabar d'assegurar el triomf.

El proper partit del BAXI Manresa serà dissabte a partir de les 20:45, amb la visita del Surne Bilbao Basket al Nou Congost.